Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Coolbox: Všestranný kufrík na náradie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Coolbox sa netvári ako bežný kufor na náradie, čo potvrdzuje svojimi prídavnými funkciami, ktoré sú prispôsobené potrebám dnešnej doby. A aj jeho dizajn sa snaží byť „Cool“. Tento praktický kufrík na náradie je sám o sebe ľahký a jeho úložná kapacita je 29,4 litra, čo je dostačujúce na prenos rôzneho náradia aj v profesionálnych podmienkach.

Pre ľahšie ovládanie pri prenose sa kufor inšpiroval cestovnou batožinou a je teda vybavený kolieskami a dvomi rukoväťami pre uchopenie. To ale stále nie je všetko, čo tento kufor vie ponúknuť.

Magnetické veko kufra slúži ako podložka, ktorá zabráni strate skrutiek a matíc. Veko má aj pripravený priestor, do ktorého sa dá jednoducho vložiť tablet, tak aby bol stále na očiach.
Vnútorná strana veka je vyplnená bielou tabuľou, na ktorú si používateľ môže zapisovať nápady a poznámky k svojej práci.

Coolbox sa dá priamo zapojiť káblom do elektrickej siete no má v sebe zabudovanú aj batériu. Cez USB pripojenie si tak používateľ môže dobiť svoj smartfón alebo tablet.

Coolbox

Kufor vie pomôcť aj v prípade nedostatku svetla, je totiž vybavený účinným LED svetlometom. Pracovné chvíle zase spestria vstavané reproduktory. Čas na prestávku vám ukážu digitálne hodiny v prednej časti kufra a otvoriť osviežujúci nápoj si môžete aj vďaka otváraču na fľaše.

Vývojári kufra Coolbox sa snažili myslieť naozaj na všetko a v prípade, že sa nájde dostatok podporovateľov, by mal byť tento kufor dostupný približne v júni 2015.