Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Notebooky Lenovo ThinkBook spájajú radosť z práce so životným štýlom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mladá a dynamická firma potrebuje pre svojich zamestnancov špičkové a výkonné zariadenie, na ktoré sa môžu kedykoľvek spoľahnúť. Presne takýmto zariadením je Lenovo ThinkBook – stelesnenie pracovného počítača, ktorý spája radosť z práce a životný štýl.

Popredné miesto v dizajne

 

Najmä mileniáli dnes dbajú na dizajn a značku svojho zariadenia oveľa viac ako kedysi. Od zariadenia požadujú, aby bolo dostatočne výkonné a štýlové. Chcú ho preto používať počas celého dňa bez ohľadu na to, či ho okrem kancelárie využívajú aj na poobedných aktivitách, od tréningu až po pozeranie obľúbených seriálov. Skĺbenie multimediálneho a pracovného notebooku nie je vôbec jednoduché, darí sa to však novinke od spoločnosti Lenovo – ThinkBooku. Predstavte si výkon a odolnosť ThinkPadu s elegantným dizajnom štýlovej rady Yoga. Lenovo ThinkBook je tak zakladateľom novej triedy notebookov, s ktorou sa určite radi pochválite.

Lenovo ThinkBook 13s

Moderný hardvér pre bezproblémový chod

 

Už po zapnutí ThinkBooku si okamžite uvedomíte, koľko spoločného má s dospelejšími ThinkPadmi. Bleskové spustenie Windows, prihlásenie prostredníctvom odtlačku prsta, svižný multitasking, podsvietená klávesnica so správnym odporom a klávesovým zdvihom. To však nie je všetko. Dlhá, 11 - hodinová výdrž na batériu zabezpečí fungovanie počas celého dňa a systém rýchleho nabíjania dobije už po hodine batériu na 80%. Vnútro ThinkBooku sa môže pochváliť silným hardvérom, ktorý bude z radosťou „hltať“ všetky prezentácie a tabuľky v ceste. Možno si tak dopriať najnovšiu 8. generáciu procesorov Intel Core i7, až 16 GB RAM a až 512 GB rýchle SSD úložisko. Lenovo ThinkBook sa tak nestratí v žiadnej pracovnej situácii.

Lenovo ThinkBook 13s

Niečo extra navyše?

 

Bez prídavkov ani na krok! Presne toho sa drží aj nový ThinkBook, ktorý prináša extra výbavu v podobe multimédií, vďaka čomu si ho obľúbi úplne každý. 13-palcový FHD displej tak prichádza s technológiou Dolby Vision HDR pre bohaté a ultrajasné vizuálne zážitky. Pozadu nemôže zaostať ani audio, ktoré vás ohúri prostredníctvom reproduktorov Harman a podporou štandardu Dolby Audio. V rámci bezpečnosti mu ThinkPad gény pridelili aj skvelú ochranu v podobe vylepšení, akými sú jednostupňová autentifikácia a zapnutie pomocou dotykového snímača odtlačkov prstov. Nechýbajú tiež diskrétny modul TPM 2.0 pre zabezpečenie systému Windows 10, šifrovanie používateľských údajov a taktiež kryt webkamery ThinkShutter pre ochranu súkromia. Ako extra bonus určite treba spomenúť aj 11 hodín výdrže na batériu, ktorú je možné dobiť pomocou funkcie rýchle nabíjanie.

Lenovo ThinkBook 13s

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)