Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Peter Sagan nosí okuliare, ktoré mu cez magnety uvoľnia nos

Peter Sagan nosí okuliare, ktoré mu cez magnety uvoľnia nos
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Niektorí serióznejší a najmä profesionálni cyklisti používajú rôzne pomôcky, ako je napríklad trubicová výstuž, aby mali svoje dýchacie otvory v nose čo najviac otvorené. Tým sa zvyšuje množstvo vzduchu, ktoré dokážu cez nos nasať do pľúc. Nové cyklistické okuliare Speedcraft AIR, ktoré si nasadil aj náš Peter Sagan, dokážu to isté, no len za pomoci magnetov.

Spoločnosť 100% Cycling sa rozhodla vytvoriť cyklistické okuliare s názvom Speedcraft AIR, ktoré majú v mieste nosnej úchytky zabudované magnety. Tieto magnety potom priťahujú dve kovové nálepky, ktoré si cyklista nalepí na boky nosa. Okuliare potom jednoducho cez magnety roztiahnu nosné dutiny a cyklista tak do seba dostane viacej vzduchu.

Cyklistické okuliare Speedcraft AIR uvoľnia nosné dutiny nositeľa s pomocou magnetov.

Úchytky na nos, ktoré sú na okuliaroch, majú pritom tvar dvoch nastaviteľných ramien, ktoré sa dajú od seba roztvoriť alebo viac k sebe natočiť pomocou otočného tlačidla umiestneného v strede okuliarov. Takýmto jednoduchým spôsobom si cyklista môže sám regulovať úroveň stiahnutia či roztiahnutia nosných dutín podľa vlastných preferencií a situácie.

Úchytky na nos majú tvar dvoch nastaviteľných ramien, ktoré sa dajú od seba roztvoriť alebo viac k sebe natočiť pomocou otočného tlačidla v strede okuliarov.

Cyklistické okuliare Speedcraft AIR majú samozrejme vymeniteľné sklá, ktoré sú odolné proti poškriabaniu, prasknutiu a odpudzujú vodu a olej. Okuliare poskytnú plnú viditeľnosť a disponujú 100 percentnou ochranou proti slnečnému žiareniu UVA, UVB a UVC. Spoločnosť 100% Cycling predáva okuliare Speedcraft AIR za 325 dolárov. Balenie s doplňujúcimi 20timi kovovými nálepkami na jednorazové použitie sa predáva za 15 dolárov.

Cyklistické okuliare Speedcraft AIR majú vymeniteľné sklá, ktoré sú odolné proti poškriabaniu, prasknutiu a odpudzujú vodu a olej. Disponujú 100 percentnou ochranou proti slnečnému žiareniu UVA, UVB a UVC.