Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hladká pokožka na dlhé týždne s IPL depilátorom Lumea Prestige

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kto by nemal rád leto? Práve toto obdobie je spojené s dovolenkami, kúpaním, ale aj s krátkymi sukňami namiesto dlhých nohavíc. Práve tie prinášajú ženám zvýšenú pozornosť najmä pri starostlivosti o nohy a ich chĺpky. Našťastie sú im v mnohom nápomocné technológie. A tak sa už aj v domácom prostredí vedia chĺpkov zbaviť dokonca na niekoľko týždňov. Za všetkým je pritom intenzívne pulzné svetlo, alebo inak povedané technológia IPL.

Moderná technológia IPL, ktorá sa dnes používa na odstraňovanie chĺpkov, bola ešte donedávna výsadou kozmetických salónov. No vďaka miniaturizácii technológií sa výrobcom podarilo rozmerné IPL zariadenia zmenšiť do kompaktnej podoby, vďaka čomu sa dostali do rúk už aj bežným spotrebiteľom. A ako vlastne technológia funguje?

„Sú to vlastne jemné impulzy svetla, ktoré sa aplikujú na korienky chĺpkov a tie po niekoľkých ošetreniach prestanú dorastať,“ vysvetľuje pán Tomáš Šály, NAY.

Medzi výrobcov domácich IPL depilátorov patrí aj Philips, z ktorého dielne vyšiel kompaktný depilátor s označením BRI 956 Lumea Prestige. Dostal tvar pre pohodlné uchopenie. Používateľom prináša jednoduché a efektívne ošetrenie chĺpkov so spomínanou technológiou IPL. Tá by mala zaručiť hladkú pokožku dokonca až na 8 týždňov. Aby však bola aplikácia intenzívneho pulzného svetla bezpečná pre rôznych používateľov, vývojári vybavili depilátor inteligentnou technológiou.

„Lumea Prestige má v sebe integrovaný snímač Smart Skin. Vďaka nemu vie zistiť, o aký typ pokožky ide a podľa toho nastaví výkon zariadenia.“

Depilátor funguje na prirodzene tmavých blond, hnedých a čiernych chĺpkoch a na odtieňoch pokožky od veľmi svetlej až po tmavohnedú. Rovnako ako pri ostatných typoch IPL depilátorov sa nedá použiť, z dôvodu vysokého kontrastu medzi pigmentom chĺpkov a pokožky, na ošetrenie bielych, sivých, svetlých blond alebo červených chĺpkov a nie je vhodný ani pre veľmi tmavú pokožku.

IPL depilátor Philips BRI 956 Lumea Prestige.

IPL depilátor Lumea Prestige má v porovnaní s inými depilátormi s intenzívnym pulzným svetlom odnímateľnú časť s výmenným systémom špeciálne navrhnutých nadstavcov, s rôznymi tvarmi a rôznou plochou aplikačného priezoru, na dosiahnutie požadovaných výsledkov.

„Zariadenie je vybavené extra nadstavcami pre každú oblasť tela. Či už ide o tvár, bikiny alebo telo, pri každom sa dá použiť technológia IPL.“

Prostredníctvom zariadenia Lumea Prestige tak nie je problém vykonať špecializované ošetrenie nôh, ramien, brucha, hornej pery, brady, oblasti bikín a aj pod pazuchami. Zariadenie pritom stačí po každom záblesku jemne a rovnomerne presunúť z miesta na miesto. Samozrejmosťou je aj zabudovaný UV filter, ktorý chráni pokožku pred UV žiarením. Okrem kompaktného tvaru je zároveň výhodou aj mobilnosť tohto zariadenia.

„Zariadenie Lumea Prestige sa dá použiť aj bez kábla na elektrickú energiu. Je v ňom integrovaná batéria, vďaka ktorej môžete toto zariadenie použiť aj mimo svojho domova,“ dodáva pán Tomáš Šály, NAY.

Depilátor Philips BRI 956 Lumea Prestige, s technológiou odstraňovania nežiaducich chĺpkov prostredníctvom intenzívneho pulzného svetla, zrejme ušetrí ženám nejednu cestu do kozmetického salónu. Nakoniec používatelia, s nadšením pre moderné technológie, si tak môžu spraviť vlastný salón krásy v pohodlí svojej domácnosti.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci so spoločnosťou NAY a daný produkt si môžete zakúpiť TU.)