Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Naleštený a precíznejší domáci monitor Eve Room 2 s podporou Siri

Naleštený a precíznejší domáci monitor Eve Room 2 s podporou Siri
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Eve Systems na veľtrhu IFA 2018 predstavuje svoju druhú generáciu zariadenia Eve Room 2, ktoré je určené pre monitorovanie kvality ovzdušia, teploty a vlhkosti v domácnosti. Vynovená verzia sa môže pochváliť štýlovým dizajnom, pričom senzor je kompatibilný so zariadeniami HomeKit s podporou hlasového ovládania prostredníctvom digitálnej asistentky Siri.

Pôvodné zariadenie Eve Room bolo v jednoduchom dizajne bielej krabičky, zatiaľ čo nová generácia dostala naleštený výzor v kovovom prevedení. Do výbavy dostala dotykový displej, ktorý dokáže zobraziť údaje o kvalite ovzdušia (meranej v prchavých organických zlúčeninách), teplote a vlhkosti vzduchu.

Používateľ si získané merania vie skontrolovať aj prostredníctvom sprievodnej mobilnej aplikácie, alebo sa na ne môže priamo spýtať digitálnej asistentky Siri cez svoj iPhone alebo inteligentný reproduktor Apple HomePod. Senzor Eve Room 2 podporuje zariadenia HomeKit, takže kompatibilné inteligentné svetlá blikajú, ak sa zhoršila kvalita vzduchu, alebo nastaví inteligentný termostat, ak sa teplota zvýši či zníži.

Domáci merač kvality ovzdušia Eve Room 2.

Nový model je vybavený nabíjateľnou batériou, ktorej výdrž na jedno nabitie je až šesť mesiacov. Zariadenie sa tiež dá napájať z elektrickej zásuvky. So smartfónom komunikuje prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Domáci monitor kvality ovzdušia Eve Room 2 sa dá predbežne objednať na stránkach výrobcu. Jeho cena je 100 dolárov a dostupný bude od 12. septembra.

Domáci merač kvality ovzdušia Eve Room 2.