Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skrášlite sa s kulmou Dyson, ktorá netrápi vlasy extrémnym teplom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci je spoločnosť Dyson známa najmä svojimi vysávačmi, nebojí sa pustiť aj oblasti beauty. Svoje znalosti s technológiami pre fúkanie vzduchu tak vývojári využili pre novú výkonnú kulmu na vlasy, ktorá pomôže s úpravou rôznych druhov účesov bez toho, aby boli vlasy namáhané vysokým teplom.

Nová kulma s názvom Airwrap sa pripojila k sušičke vlasov Supersonic, s ktorou sa spoločnosť Dyson rozhodla vstúpiť na trh kozmetických zariadení. Kulma je poháňaná výkonným motorom D9 priamo z dielne Dysonu, ktorý otáča 13 lopatkami s rýchlosťou až 110 000 otáčok za minútu. Podľa vyjadrenia výrobcu sa v spojení s príslušenstvom v podobe žehličky a rôznych kefiek a nástavcov, ktoré sa pripevnia na koniec rukoväte zariadenia, dajú vytvárať kreatívne a štýlové účesy.

Celé to funguje tak, že vlasy sú priťahované motorom k žehličke alebo kefám, okolo ktorých sa ovinú. Táto technológia umožní úpravu účesu bez nutnosti vyvíjania extrémneho tepla, ktoré môže spôsobiť poškodenie vlasov. Pre tento účel vývojári zabudovali do kulmy regulátor teploty, ktorý zabezpečí, že teplota nepresiahne viac ako 150 ° C.

Kulma na vlasy Dyson Airwrap

V príslušenstve nájdeme nadstavce s otvormi 30 a 40 mm pre rôzne veľké kadere, pevný krúžok pre vyhladzovanie vlasov, okrúhly štetec a mäkkú vyhladzovaciu kefu. K dispozícii je aj prídavný doplnok vo forme sušičky vlasov na prípravu pred samotnou úpravou.

Ako to už s výrobkami od spoločnosti Dyson býva, výkonné a moderné technológie majú svoju vyššiu cenu. V prípade kulmy na vlasy Airwrap sa cena začína od 500 dolárov s výberom jedného z nadstavcov. Za cenu 550 dolárov získate kompletnú sadu.

Kulma na vlasy Dyson Airwrap funguje tak, že vlasy sú priťahované motorom k žehličke alebo kefám, okolo ktorých sa ovinú.

Kulma je poháňaná výkonným motorom D9 priamo z dielne Dysonu, ktorý otáča 13 lopatkami s rýchlosťou až 110 000 otáčok za minútu.