Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Moto G7 plus: Optická stabilizácia a super rýchle nabíjanie za slovenskú cenu

Moto G7 plus: Optická stabilizácia a super rýchle nabíjanie za slovenskú cenu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 2. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Keďže žiadni dvaja spotrebitelia nie sú rovnakí, požiadavky na smartfóny sú taktiež veľmi odlišné. Nová moto g7 séria zahŕňa funkcie, ktoré sú najdôležitejšie pre veľmi dôležité trojpísmenové slovo – V.Á.S. To je dôvod, prečo Motorola prináša štyri verzie svojho doteraz najpredávanejšieho smartfónu – s lepšími fotoaparátmi, výdržou batérie, rýchlosťou systému a maximalizovanými displejmi.

moto g7 plus: Neotrasiteľná kvalita fotografií.

 

Navrhnutý tak, aby tvoril vaše doteraz najlepšie fotografie a držal krok s vaším vysokým životným tempom, nový moto g7 plus je celý o špičkovej technológii fotoaparátu a responzívnom výkone. Malý pohyb alebo zlé svetelné podmienky nie sú žiadnym problémom pre duálny systém fotoaparátov s optickou stabilizáciou obrazu a hlavným 16MP senzorom. Naviac, nový softvér fotoaparátu a umelá inteligencia vám vďaka úžasným funkciám ako inteligentná kompozícia a automatické zachytenie úsmevu, pomáha fotiť ako profesionál.

Vďaka batérii s celodennou výdržou a 27W nabíjaniu TurboPower, s ktorým získate energiu na 12 hodín iba za 15 minút nabíjania, sa nikdy nemusíte báť, že by vám unikol skvelý záber. V kombinácii s mobilnou platformou Snapdragon 636, tu máte doteraz najrýchlejší moto g. Jeho nový, 6.2 palcový Max Vision displej, vám prináša pohlcujúci obsahový zážitok s Full HD+ rozlíšením, zosilnenými krištáľovo čistými stereo reproduktormi od Dolby Audio.

Motorola moto G7 plus

Motorola moto G7 plus

moto g7: Objav to. Odfoť to. Spracuj to.

 

Zachytávanie, vytváranie a zdieľanie kreatívneho obsahu nebolo nikdy jednoduchšie vďaka novému moto g7. Videá a obrázky ožívajú na jeho 6.2 palcovom Max Vision Full HD+ displeji. Systém duálnych fotoapátov s hlavným 12MP senzorom je vybavený efektami rozmazania, zvýraznenej farby, automatickým zachytením úsmevu a Google Lens, aby ste mohli uvoľniť svoju kreativitu a komunikovať so svetom okolo vás.

O 50% rýchlejší ako predchádzajúca generácia, moto g7 dokáže riešiť vaše najintenzívnejšie kreatívne úlohy vďaka výkonnej mobilnej platforme Snapdragon 632. TurboPower nabíjanie a batéria s celodennou výdržou vám pomôžu zvládnuť aj najdlhšie kreatívne sústredenia. A so zdokonaleným a tvarovaným dizajnom Gorilla Glass, vyzerá tak skvelo ako aj funguje.

Motorola moto G7

moto g7 power: Masívna výdrž batérie. Nekončiaca zábava.

 

Nový model v rodine moto g, moto g7 power bol navrhnutý tak, aby sa zaoberal najdôležitejším bodom pri smartfónoch: výdržou batérie. Moto g7 power bol navrhnutý s najpokročilejšou 5000 mAh batériou, takže sa môžete hrať a pracovať až 60 hodín (2,5 dňa) na jedno nabitie. Keď ju potrebujete dobiť, s nabíjaním TurboPower získate hodiny energie iba za pár minút nabíjania, a vy sa tak môžete vrátiť k tomu, čo máte radi.

Vychutnajte si ultraširoké zobrazenie na ohromujúcom, 6.2 palcovom Max Vision HD+ displeji a využite celú energiu batérie pri vychutnávaní vašich obľúbených filmov, videí a hier. Moto g7 power je poháňaný výkonnou mobilnou platformou Snapdragon 632, ktorá rýchlo reaguje na všetko, čo robíte.

Motorola moto G7 power

Motorola moto G7 power

moto g7 play: Kompaktný dizajn. Veľký výkon.

 

Nenechajte sa oklamať malou veľkosťou. Moto g7 play je výkonná stanica, ktorá necháva všetko oneskorenie za sebou. S mobilnou platformou Snapdragon 632, je moto g7 play o 60% rýchlejší ako predchádzajúca generácia. Jeho kompaktný dizajn sa môže pochváliť ultraširokým, 5.7 palcovým Max Vision HD+ displejom s pomerom strán 19:9, ktorý prináša veľkolepú zábavu do vašej dlane. Ak sa stanete súčasťou okamihu, ktorý sa opakuje len raz za život, vďaka 13 MP zadnému fotoaparátu s PDAF a nulovým oneskorením uzávierky, ktorá sa v okamihu zameriava na snímaný predmet, ho určite stihnete zachytiť.

Motorola moto G7 play

Exkluzívne Moto Zážitky

 

Najnovšia generácia smartfónov moto g prichádza vybavená exkluzívnymi Moto Zážitkami, s ktorými bude používanie vášho smartfónu jednoduchšie a zábavnejšie. Ovládanie jedným tlačidlom nahrádza navigačné tlačidlá s jedným jednoduchým posuvníkom na displeji. V kombinácii s Android 9.0 Pie, funguje každé potiahnutie, ťuknutie a podržanie ešte lepšie ako predtým. Taktiež bola vylepšená Snímka obrazovky tromi prstami, takže teraz môžete robiť snímky väčšie ako váš displej a potom ich tam rovno upraviť. V kombinácii so všetkými obľúbenými Moto Zážitkami ako Rýchla Snímka, Rýchly Blesk a Vnímavá Obrazovka,, nebolo používanie vášho smartfónu nikdy jednoduchšie.

Dostupnosť a Cena

 

moto g7 bude na Slovensku dostupný v marci 2019 so štartovacou cenou 249 €.
moto g7 plus bude na Slovensku dostupný od 8.2.2019 so štartovacou cenou 299 €.
moto g7 power bude na Slovensku dostupný od 8.2.2019 so štartovacou cenou 209 €.
moto g7 play bude na Slovensku dostupný v marci 2019 so štartovacou cenou 159 €.

Pre viac informácií a špecifikácií navštívte https://www.motorola.com/sk/sk/home

(Zdroj: Tlačová správa Motorola, dcérska spoločnosť Lenovo)