Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MultiBrew vám pripraví kávu, čaj, pivo a ďalšie obľúbené nápoje

MultiBrew vám pripraví kávu, čaj, pivo a ďalšie obľúbené nápoje
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť PicoBrew zaradila do svojho portfólia nový spotrebič s názvom Pico MultiBrew. Jeho primárnou funkciou je síce príprava kávy, no okrem toho zvládne naservírovať aj čaj, pivo, kombuchu a ďalšie chutné nápoje.

Nový domáci spotrebič Pico MultiBrew je v skutočnosti druhým pokusom vývojárov zo spoločnosti PicoBrew o vytvorenie zariadenia, ktoré by bolo schopné pripraviť rôzne typy nápojov. Prvý univerzálny spotrebič Pico U síce pritiahol pozornosť, no jeho start-up kampaň bola nakoniec zrušená, keďže podporovatelia primárne prejavili veľký záujem o kávovar.

Univerzálny domáci varič Pico MultiBrew.

PicoMultiBrew je teda výsledkom tejto spätnej väzby spotrebiteľov. Tento univerzálny automat je vybavený ovládacím softvérom, ktorý umožní používateľom si vybrať z „varných programov“, ktoré je možné prispôsobiť rôznym druhom kávy. Spoločnosť už predtým vytvorila domáci varič piva založený na vopred pripravených ingredienciách pre prípravu rôznych druhov piva, ktoré boli umiestnené v takzvanom balení PicoPak.

Tento princíp balenia ingrediencií spoločnosť využila aj v prípade kávy a nadviazala partnerstvá s pražičmi kávy, ktorí môžu zostaviť svoje osvedčené recepty tak, aby si používateľ mohol pripraviť ich lahodnú kávu stlačením jediného tlačidla. Okrem kávy v PicoPakoch si môžu používatelia pridať aj svoju vlastnú mletú kávu do násypky s použitím vlastného štandardného filtra.

Pico MultiBrew zvládne okrem kávy pripraviť aj iné nápoje, ako sú čaj, kombucha, ľadová horchata a domáce pivo.

Spotrebič vyhotovený z čiernej a nehrdzavejúcej ocele má farebný displej, ktorý okrem kávy prináša možnosť prípravy aj iných nápojov, ako sú čaj, kombucha, ľadová horchata a domáce pivá.

Výrobca PicoBrew zatiaľ nezverejnil cenu svojho univerzálneho variča Pico MultiBrew. K dispozícii by mal byť na predbežnú objednávku niekedy na jeseň.

Univerzálny domáci varič Pico MultiBrew.