Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MW07 Plus: Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší pre náročných

MW07 Plus: Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší pre náročných
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Americký výrobca Master & Dynamic aktualizoval svoj minuloročný model úplne bezdrôtových slúchadiel do uší MW07. Nový model MW07 Plus si prináša niekoľko vylepšení, no keďže sa radí do vyššej prémiovej triedy, spoločnosť tiež odhalila aj o niečo dostupnejšiu verziu slúchadiel MW07 Go.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší MW07 Plus poskytnú až 10 hodín počúvania obľúbenej hudby na jedno nabitie batérie. Táto doba sa dá predĺžiť o ďalších 30 hodí pri použití štýlového nabíjacieho puzdra z nehrdzavejúcej ocele. Slúchadlá disponujú najnovším bezdrôtovým pripojením Bluetooh 5.0 s podporou technológie aptX s dosahom signálu až do vzdialenosti 30 metrov. Pre čo najčistejšiu komunikáciu sú vybavené dvomi mikrofónmi s technológiou potláčania okolitého šumu.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší MW07 Plus.

No slúchadlá zrejme najviac zaujmú svojimi 10 mm meničmi Beryllium, ktoré sú skutočne vyrobené z berýlia a debutovali v pôvodnom modeli MW07. Tieto meniče by podľa slov výrobcu mali priniesť „magickú kombináciu ľahkosti a tuhosti, keďže berýlium má spomedzi všetkých materiálov jednu z najvyšších pevností v pomere k hmotnosti“.

Slúchadlá MW07 Plus sú odolné proti vode v kategórii IPX5 a vďaka technológii Feedforward Active Noise-Cancellation si používatelia môžu vychutnávať hudbu bez rušenia aj v hlučnejšom prostredí. K dispozícii je aj režim Ambient Listening, ktorý zase prepúšťa vonkajšie zvuky, čo môže byť užitočné počas chôdze v hustej premávke. Aktívnejší používatelia ocenia silikónové úchytky Fit Wing, ktoré udržia slúchadlá na mieste.

Model úplne bezdrôtových slúchadiel do uší MW07 Plus sa predáva za 299 euro.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší MW07 Plus.

Pre menej náročných spotrebiteľov si spoločnosť Master & Dynamic pripravila lacnejší model MW07 Go. Ten je zameraný na aktívne typy používateľov. Aj kvôli tomu sú slúchadlá skonštruované s použitím trvanlivého kompozitu TR90 a sú odolné voči vode v kategórii IPX6. Slúchadlá MW07 Go majú rovnaké meniče Beryllium a technológiu bezdrôtového pripojenia Bluetooth 5.0, no ich celková výdrž batérie aj s použitím puzdra dosahuje približne 22 hodín a disponujú iba jedným mikrofónom v pravom slúchadle.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší MW07 Go dostali o niečo prijateľnejšiu cenovku 199 euro.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší MW07 Go.