Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový batoh Smart-Pack chce byť inteligentnejší ako bežné batohy

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 11. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovší cestovný batoh s názvom Smart-Pack sa snaží svojimi funkciami vyniknúť spomedzi záplavu batohov na trhu. Používateľom prináša špeciálne navrhnuté úložné priestory a priečinky, trvanlivé materiály, zabezpečenie proti krádeži a vstavané bezdrôtové nabíjanie pre smartfón či tablet.

Prvým pôsobivým prvkom nového batohu Smart-Pack, ktorý je navrhnutý na denné výlety a krátke dovolenky, je spôsob, akým oddeľuje vaše topánky, oblečenie a pracovnú techniku, takže sa nemusíte báť bahna z tenisiek, ktoré by stekalo po vašom notebooku. Každý zo samostatných priečinkov je ľahko prístupný a a skladací, takže môžete ľahko zasúvať alebo vysúvať potrebné veci. Úložný priestor pre notebook a ďalšie pomôcky je pritom chránený číselným zámkom kompatibilným s normou TSA.

Batoh Smart-Pack

Vstavaná bezdrôtová nabíjačka Qi sa nachádza v popruhu batohu, ktorý obsahuje vrecko pre uloženie vášho smartfónu, takže si ho môžete nabíjať na cestách, zatiaľ čo ho máte rýchlo por ruke, keď ho potrebujete. Treba si však zaobstarať vlastnú powerbanku. Na druhom popruhu je vrecko pre uloženie drobností, ako sú napríklad kreditné karty, slúchadlá do uší či cestovné lístky. Na tomto popruhu sa nachádza ešte kožený remienok na zavesenie okuliarov. Batoh má tiež skryté vrecko na kľúče, doklady a cennosti, dve vrecká na fľaše s vodou a jeho chrbtová časť je vypolstrovaná pre lepšie držanie tela.

Batoh Smart-Pack

Batoh Smart-pack je vyrobený z vode odolného materiálu a má vode odolné zipsy, ktoré udržia veci uložené vo vnútri pekne v suchu. Batoh má rozmery 48 x 35 x 17 centimetrov a váži 1,45 kilogramu.

Vývojárom sa už teraz podarilo prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter vyzbierať niekoľkonásobok požadovanej sumy. Batoh Smart-Pack sa dá získať za finančnú zástavu v sume 233 CAD (približne 158 EUR), čo je o takmer tretinu menej ako je plánovaná maloobchodná cena. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať už niekedy v januári 2020.

Batoh Smart-Pack