Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nabíjacie puzdro k slúchadlám Duolink funguje aj ako reproduktor

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Duolink sa od iných modelov líšia najmä v tom, že budú dodávané s nabíjacím puzdrom, ktoré obsahuje vstavané reproduktory. Vďaka tomu si používateľ môže vychutnať svoju obľúbenú hudbu nielen počas nabíjania slúchadiel.

Samotné úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Duolink majú výdrž batérie okolo štyroch hodín na jedno nabitie. Sú odolné voči vode v kategórii IP54, takže s nimi môže používateľ bez obáv aj športovať. Slúchadlá sa spájajú so zdrojom prehrávania hudby prostredníctvom technológie Bluetooth, ktorá by mala poskytovať stabilné pripojenie. K dispozícii je aj vstavaný mikrofón s technológiou potláčania okolitých ruchov, ktorá funguje na základe umelej inteligencie. Mikrofón sa dá využiť pre telefonické hovory alebo interakcie s digitálnym hlasovým asistentom.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Duolink.

Najzaujímavejšie je však riešenie nabíjacieho puzdra k slúchadlám Duolink. To obsahuje reproduktory a po jeho rozdelení na dve časti sa tak dá dosiahnuť stereofónny zvuk. Fungovať môže samozrejme aj ako jeden celok. No je tu i možnosť, že jedna jeho časť bude fungovať stále ako reproduktor a z druhej časti si používateľ vyberie slúchadlo, aby mohol prijať telefonický hovor. Takto napríklad nepreruší svojim priateľom prehrávanie hudby na večierku.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Duolink s nabíjacím puzdrom s reproduktormi.

Dvojitým ťuknutím na nabíjacie puzdro s reproduktorom sa navyše dá aktivovať digitálny hlasový asistent zo spárovaného smartfónu. Ak je nabíjacie puzdro v režime reproduktora, jeho batéria by mala vydržať asi šesť hodín prehrávania na jedno nabitie.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Duolink s nabíjacím puzdrom s reproduktormi budú uvedené prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter, ktorá sa spustí v júli. Záujemcovia sa môžu tešiť na výrazné zľavy z odhadovanej maloobchodnej ceny 149 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Duolink s nabíjacím puzdrom s reproduktormi.