Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Doprajte si iontové pivo FKT, ktoré je bohaté na živiny

Doprajte si iontové pivo FKT, ktoré je bohaté na živiny
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 7. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Po namáhavej fyzickej práci nie je nad poriadny dúšok dobre vychladeného piva, ale takýto spôsob odmeny nepatrí práve k zdravému životnému štýlu. Aby nám nerástli bruchá, no aby sme aj tak neprišli o možnosť sa odmeniť obľúbeným nápojom, rozhodla sa spoločnosť Sufferfest Beer Company prísť s novým typom svetlého piva. To sa môže pochváliť iontovou energiou typickou pre športové nápoje a šťavnatou chuťou, ktorá vás nielen po námahe osvieži.

Nové „fit“ pivo dostalo názov FKT Pale Ale (skratka z Fastest Known Time) a dopĺňa tak portfólio pív od spoločnosti Sufferfest Beer Company, ktorá sa zameriava na výrobu občerstvenia pre milovníkov piva so zdravým aktívnym životným štýlom.

V sortimente výrobcu nájdeme napríklad pivo s nízkym obsahom lepku a sacharidov či dokonca pivo s včelím peľom pre dodanie extra vitamínov a minerálov. Novinka v podobe piva FKT Pale Ale však môže byť z ponuky najšťavnatejšia a používateľom v jednej plechovke prináša príchuť čiernych ríbezlí, ktoré obsahujú až štvornásobok vitamínu C ako porcia pomarančov.

Nové „fit“ pivo dostalo názov FKT Pale Ale (skratka z Fastest Known Time).

No skutočným prínosom piva FKT bude jeho iontové zloženie. Nájdeme v ňom totiž silnú dávku sodíka, presnejšie až 96 miligramov na jednu plechovku. To by malo prispieť k lepšej hydratácii buniek v tele a odstrániť tak kŕče po behu alebo túre. Výrobca dokonca odvážne tvrdí, že nové pivo sa môže postaviť na rovnakú úroveň bežných iontových športových nápojov pre doplnenie energie v organizme.

Silná dávka sodíka v jednej plechovke piva FKT by mala prispieť k lepšej hydratácii buniek v tele a odstrániť tak kŕče po behu alebo túre.

Hoci množstvo ľudí zrejme stále zostane pri svojej vychladenej dvanástke, vyvážené výživové zložky, vitamíny a šťavnatá chuť by mohla prilákať dehydrovaných aktívnych ľudí. Tí si tak môžu za odmenu dopriať pivo s obsahom alkoholu 5,5 percenta bez toho, aby museli mať obavy o svoju postavu.

Výrobca tvrdí, že pivo FKT Pale Ale sa môže postaviť na rovnakú úroveň bežných iontových športových nápojov pre doplnenie energie v organizme.