Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Click & Grow umiestni na vašu kuchynskú dosku malú záhradku

Click & Grow umiestni na vašu kuchynskú dosku malú záhradku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 5. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Click & Grow uviedla nový systém domácej záhradky s názvom Click & Grow 25, ktorý sľubuje možnosť pestovania „značného množstva listovej zeleniny pre každodenné použitie bez toho, aby sa to stalo časovo náročným koníčkom“.

Výrobca prirovnáva novú domácu záhradku Click & Grow 25 ku kávovaru na kapsule, no namiesto kapsúl s kávou používatelia vložia patentované kapsule s rastlinami a pôdou Smart Soil do patentovaného systému zásobníkov. K dispozícii je na výber z viac ako 70 odrôd rastlín, vrátane 20-tich odrôd rýchlo rastúcej listovej zeleniny. Cena každej kapsule sa pohybuje od 1,50 do 2,20 USD.

Domáca záhradka Click & Grow 25.

Kapsule obsahujúce semená boli vyvinuté tak, aby poskytovali dostatok výživných látok a udržiavali vlhkosť, správnu hladinu pH a kyslíka pri koreňoch. Domáca záhradka je vybavená automatickým systémom zalievania a zabudovaným LED osvetlením, ktoré prinesú listovú zeleninu, ovocie a bylinky bohatšie na živiny a tiež by mali rásť rýchlejšie.

Podnos obsahujúci rastliny, ktoré sú pripravené na zber, je možné vybrať zo zariadenia Click & Grow 25 a vydržia čerstvé až jeden týždeň. Medzitým môžu domáci pestovatelia umiestniť do systému ďalší podnos, aby mali pravidelný prísun čerstvej zeleniny a byliniek.

Domáca záhradka Click & Grow 25.

Výrobca tvrdí, že systém s veľkosťou mikrovlnnej rúry bude celoročne zabezpečovať týždennú úrodu produktov bez pesticídov, pričom ročne spotrebuje len 200 kWh elektrickej energie. Modulárny dizajn umožňuje stohovanie až troch jednotiek na zvýšenie produkcie pre väčšie rodiny. Sprievodná mobilná aplikácia môže používateľom poskytnúť načasovanie starostlivosti o rastliny, tipy na zber, či ich upozorní, keď je potrebné doplniť vodu do nádržky alebo nastaviť osvetlenie a ďalšie funkcie.

Domáca záhradka Click & Grow 25.

Domáca záhradka Click & Grow 25 sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarteru v sume od 499 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 799,95 dolárov. Preprava by sa mala začať vo februári 2022.

Domáca záhradka Click & Grow 25.