Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Trezor Boosted uzamkne cennosti v aute, pričom vyzerá ako podsedák

Trezor Boosted uzamkne cennosti v aute, pričom vyzerá ako podsedák
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 11. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nikto nemá rád, keď si v zaparkovanom aute musí nechať cennosti, bez ohľadu na to, ako dobre sú tieto predmety ukryté pred zrakmi okoloidúcich. Práve na to však môže poslúžiť trezor s názvom Boosted Safe, ktorý sa zamkne k vozidlu a dá sa navyše zamaskovať ako podsedák pre deti.

Trezor do auta Boosted Safe má hmotnosť 6,8 kilogramu a je vyrobený z práškovo lakovanej ocele s hrúbkou 16 milimetrov. Je vybavený vnútorným penovou výstelkou, ktorá udrží chúlostivé predmety na mieste, spolu s trojmiestnym kombinačným zámkom, ktorý využíva dvojitý záves. Trezor má rozmery 406 x 349 x 110 milimetrov a je určený na uloženie cenností, ako sú napríklad notebooky, fotoaparáty, smartfóny a peňaženky.

Trezor do auta Boosted Safe.

Po uložení všetkých cenností do trezora ho používateľ položí na zadné sedadlo svojho vozidla a potom vysunie dva oceľové zaisťovacie mechanizmy čiastočne z dvoch otvorov v zadnej časti zariadenia. Tieto západky sa prichytia k dvom existujúcim spojovacím bodom systému Isofix, ktorý sa používa na upevnenie detskej sedačky na zadnom sedadle vozidla. Po následnom zatvorení a uzamknutí trezora je jediným spôsobom, ako uvoľniť západky, odomknutie a opätovné otvorenie trezora.

Trezor do auta Boosted Safe.

Podľa spoločnosti Baird je systém uzamykania sedadiel dostatočne pevný na to, aby odolal G-silám, ktoré sa zvyčajne vyskytujú pri autonehode, takže by mal odolať aj sile, ak zaň zatiahne zlodej. Na dodatočné zabezpečenie sa však môže použiť aj bočný slučkový zámok. Navyše, ak používatelia nechcú, aby sa zlodeji vlámali do ich vozidla a skontrolovali trezor, môžu naň nasunúť dodávaný látkový poťah, vďaka ktorému bude vyzerať ako obyčajný podsedák pre deti.

Trezor do auta Boosted Safe.

Trezor do auta Boosted Safe je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať od 179 USD. Potenciálni podporovatelia kampane by si však mali najprv overiť, či je ich vozidlo vybavené systémom Isofix. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala rozbehnúť niekedy v priebehu decembra 2022.

Trezor do auta Boosted Safe.