Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nová funkcia Ceny pohonných hmôt pre Sygic Car Navigation

Nová funkcia Ceny pohonných hmôt pre Sygic Car Navigation
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 3. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aplikácia Car Navigation od spoločnosti Sygic, ktorej aplikáciám dôveruje viac ako 150 miliónov používateľov na celom svete, získava novú funkciu, ktorá používateľom umožňuje v reálnom čase sledovať ceny pohonných hmôt.

Nová funkcia Ceny pohonných hmôt je už k dispozícii pre špičkovú aplikáciu Sygic Car Navigation pre technológiu MirrorLink 1.1, aplikáciu Jaguar a Land Rover InControl a HondaLink. Je optimalizovaná, aby dokonale fungovala aj s dotykovým displejom AppLink od spoločnosti Ford prostredníctvom jej novo predstavenej technológie Smart Device Link (SDL), ktorá bude prezentovaná na výstave Mobile World Congress v stánku spoločnosti Ford v hale 1.

Používatelia budú mať prístup k aktuálnym cenám pohonných hmôt poskytovaným spoločnosťou Oil Price Information Service (OPIS), ktoré sa budú zobrazovať priamo z aplikácie Sygic Car Navigation na dotykovej obrazovke vozidla, vďaka čomu môžu používatelia neustále sledovať cestu a mať ruky na volante.

Nová funkcia Ceny pohonných hmôt pre aplikáciu Sygic Car Navigation

„Nová funkcia Ceny pohonných hmôt umožní používateľom pozornejšie sledovať spotrebu paliva a nájsť najlacnejšiu možnosť v okolí. Vďaka konektivite, ktorú Car Navigation ponúka, môžu vodiči využívať to najlepšie zo sveta smartfónov a automobilového priemyslu. Prepojenie našej aplikácie umožňuje používateľom si naplno užívať jej funkcie na obrazovke vozidiel,“ zdôraznil Peter Schubert, Automotive Director spoločnosti Sygic.

Sygic ponúka najpokročilejšie navigačné riešenia na svete, ktorým už dôveruje viac ako 150 miliónov ľudí a môže sa pýšiť celosvetovým pokrytím – je k dispozícii vo viac ako 200 krajinách a je lokalizovaná do viac ako 40 jazykov. Aplikácia Car Navigation od spoločnosti Sygic je špeciálne navrhnutá, aby prepájala telefón s vozidlom a využíva pokročilé navigačné technológie, vďaka čomu poskytuje používateľom prístup k širokej škále noriem umožňujúcich využitie smartfónov v automobilovom priemysle.

Nová funkcia Ceny pohonných hmôt pre aplikáciu Sygic Car Navigation