Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Boli odtajnené fotky nového SUV SsangYong Korando

Boli odtajnené fotky nového SUV SsangYong Korando
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Automobilka SsangYong Motor Company oficiálne predstaví v utorok na autosalóne v Ženeve novú podobu svojho SUV s názvom Korando, ktoré sa drží dizajnu predstaveného automobilkou v roku 2016. Ide už o štvrtú generáciu tohto vozidla. Už dopredu boli odtajnené ďalšie fotky tohto vozidla.

Nové vozidlo SsangYong Korando bude vo vnútri priestrannejšie, s väčším miestom pre hlavu i nohy než u svojich konkurentov. Súčasťou bude tiež 8 palcový smart audio a 9 palcový full color displej. Vozidlo je navrhnuté tak, aby bolo čo najrobustnejšie a dobre rozpoznateľné vďaka svojej novej maske.

Automobil v novom vzhľade charakterizuje maximálna robustnosť s výraznou novou úpravou mriežky a svetlometov. Tento moderný dizajn exteriéru dopĺňa rafinovaný interiér z kvalitných materiálov, spolu s vylepšenými asistenčnými a bezpečnostnými systémami pre vodiča spolu s najmodernejšími konektormi. Sedadlo vodiča prináša možnosť nastavenia komfortného sedenia v štyroch úrovniach.

SsangYong Korando

Korando ako úplne nový segment SUV C bude poháňaný novým turbo dieselovým motorom s objemom 1,5 litra alebo aktualizovanými 1,6 litrovými dieselovými motormi Euro 6d. Portfólio doplní dokonca aj verzia vozidla s elektrickým pohonom. Novinka je dlhšia, širšia a nižšia než predchádzajúca generácia vozidiel Korando, meria na dĺžku 4,452 mm, má šírku 1870 mm a výšku 1620 mm, s rázvorom 2,675 mm, ktorý je jedným z najdlhších vo svojej triede pre dosiahnutie vyššieho komfortu.

Ďalšie informácie budú k dispozícii na Ženevskom autosalóne v utorok 5. marca.

SsangYong Korando

SsangYong Korando

SsangYong Korando

SsangYong Korando