Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dámska fashion „Rose Gold“ fotovýbava pre ružový iPhone

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
18. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Milovníčkam iPhone telefónov konečne svitá na ružové časy. A to platí doslova v prípade foto doplnkovej výbavy pre telefóny iPhone v mimoriadne štýlovom “Rose gold“ prevedení. Spoločnosť MOMAX na výstave CES predstavila prídavný objektív X–Lens, selfie tyč Selfie Pro Bluetooth Selfie Pod, LED blesk X-Light a statív Tripod PRO v originálnom farebnom prevedení Rose Gold. Spolu s ružovým iPhonom dokážu vytvoriť kvalitné a pritom štýlové zariadenie na fotenie.

„Rose gold“ farba je medzi používateľkami telefónov iPhone mimoriadne obľúbená. Doteraz sme sa stretávali s rôznym mobilným príslušenstvom, ktoré nebolo dostupné v tejto farebnej variácii. Sú však medzi nami aj detailistky, ktoré si potrpia na dizajn svojich zariadení i doplnkov za každých okolností. Hongkongská spoločnosť MOMAX, zameraná na navrhovanie a úpravu mobilného príslušenstva vrátane externých batérií, káblov, ochranných puzdier, príslušenstva pre fotografovanie a nahrávanie zvuku, má vo vojom portfóliu široké príslušenstvo pre iPhone zariadenia. Na tohtoročnom CES v Las Vegas ukázala svoje novinky.

Objektiv, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektívPútavé profi fotky na sociálne siete bez námahy? Stačí si na iPhone nasadiť prídavné objektívy X.Lens 4 in 1 Superior Lens Set s Multi-Elements optikou a výsledná kvalita fotiek sa od bežných radikálne zmení. Objektív z optického skla a elektrolytickým hliníkovým rámom dokáže pracovať s 15x násobným zoomom, v širokouhlom zábere má rozsah 120°, disponuje tzv. 180° rybím okom a CPL filtrom, ktorý dokáže lepšie spracovať dopadajúce svetlo.

Statív, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektívStatív, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektív, Rose Gold

Tyč Selfie Pro Bluetooth Selfie Pod , rovnako v „Rose Gold“ farbe, má rozpätie 90 cm a jeho rukoväť je potiahnutá jemnou kožou príjemnou na dotyk. Ovládanie funguje prostredníctvom Bluetooth pripojenia s telefónom s dosahom 10 metrov, čo je praktické napríklad pri skupinovom fotení. Tlačidlá spúšte pre foto, video a zvuk sa z rukoväte dajú jednoducho odpojiť a vziať voľne do ruky. Hlava tyče je ohybná vo všetkých smeroch, no dokáže stabilizovať telefón vďaka pevnému úchopu a pevnej konštrukcii. Poslúži aj ako držiak, napríklad pri práci v kancelárii, takže telefón netreba zakaždým brať do ruky.

 Statív, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektív, Rose GoldStatív, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektív    

Pomocníkom pri fotení sa môže stať aj statív Tripod ProRose Gold s tromi nohami pre zábery, ktoré vyžadujú 100% stabilitu. Hlava sa dokáže otáčať o 360°. Statív váži iba 126 gramov. Okrem telefónu sa naň dá pripevniť ak fotoaparát alebo GoPro kamera.

LED blesk, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektív, Rose GoldLED blesk, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektív, Rose Gold

X-Light mini LED Fill Light je prídavný blesk, ktorý dokáže posunúť level fotenia telefónom vyššie ako bežne vstavaný LED blesk. Má priemer 38 mm a dokáže presvetliť všetky scény v tmavšom prostredí či dodať tvári tú správnu pleťovku. Nabíja sa pomocou Micro USB kábla, a jeho nasadenie na telefón zaberie len pár sekúnd.

Všetky výrobky sú oficiálne certifikované  spoločnosťou Apple PFI (Made for iPod/iPhone/iPad) a získali aj viaceré ocenenia, medzi nimi napríklad Red Dot Design Award. Žiaria eleganciou, dômyselnou konštrukciou s kvalitným hliníkovým prevedením. Technológie pre dámy môžu totiž byť aj „chic“. 

Selfie tyč, Momax, iPhone, fotovýbava, fotodoplnky, fashiontech, CES, objektív, Rose Gold