Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Philips VisaPure zbaví vašu pleť akéhokoľvek znečistenia

Philips VisaPure zbaví vašu pleť akéhokoľvek znečistenia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Philips uviedla na trh zariadenie VisaPure Advanced Anti-Pollution, ktoré je určené pre starostlivosť o pleť a cieli najmä na tie ženy, ktoré žijú a pracujú v znečistenom mestskom prostredí.

Stres aj znečistenie ovzdušia zanechávajú znaky na tvári množstva žien. Drobné častice škodlivín dokážu preniknúť do pokožky a môžu spôsobiť nepríjemné chemické reakcie v pleti. Navyše znečistenie v ovzduší vedie k unavenej a predčasne starnúcej koži. Práve tieto problémy sa spoločnosť Philips snaží riešiť so svojim novým zariadením VisaPure Advanced Anti-Pollution.

Tento nástroj pre starostlivosť o pleť je špeciálne navrhnutý tak, aby ženám poskytol efektívnu rutinu ošetrenia pleti, ktorá pôsobí proti škodlivým účinkom mestského životného štýlu. Philips VisaPure Advanced Anti-Pollution obsahuje tri inovatívne doplnky pre čistenie, masírovanie a osvieženie unavenej, znečistenej a poškodenej pokožky na ženskej tvári.

Philips VisaPure Advanced Anti-Pollution.

Spoločnosť tvrdí, že VisaPure Advanced Anti-Pollution dokáže odstrániť až 100 percent znečistených častíc. Nové filtre účinne čistia mastnú pokožku a zabraňujú jej predčasnému starnutiu spôsobenému práve znečistením. Čistiaca kefka má v strede uhlíkovú hubku, okolo ktorej sú sústredené mäkké štetiny. Tie spolupracujú na odstránení aj tých najmenších znečisťujúcich častíc z pórov. Uhlíková hubka, ktorá je vyrobená z bambusového dreva, pritom funguje ako magnet pre pritiahnutie a absorbovanie nečistôt a olejuje pokožku, ktorej póry sa uzatvoria.

Philips VisaPure Advanced Anti-Pollution.

Zariadenie Philips VisaPure Advanced Anti-Pollution obsahuje aj doplnok Revitalizing Massage, ktorý ženám poskytne stimulujúcu masáž tváre, ktorá uvoľní pokožku a zvýši jej žiarivosť. Masáž zvyšuje prietok krvi v pokožke a spevňuje ju. Navyše pomáha oživiť unavenú a starnúcu pokožku. Druhým doplnkom je Fresh Skin, ktorý poskytne okamžité osvieženie pre unavenú pokožku. Jeho chladný keramický povrch priamo ochladzuje namáhanú pokožku, zatiaľ čo vibračné pohyby ju ešte viac stimulujú.

Philips VisaPure Advanced Anti-Pollution.