Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skenovacia technológia SalonLab pre osobitnú starostlivosť o vlasy

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Schwarzkopf sa na výstave CES 2018 pochválila zaujímavým systémom Schwarzkopf Professional SalonLab, ktorý získal aj dve ocenenia Innovation Awards. Systém je navrhnutý ako skener pre identifikáciu stavu a kvality vlasov klienta.

Celý proces technologickej starostlivosti o vlasy sa začína použitím ručného zariadenia s názvom SalomLab Analyzer, ktoré kaderník použije pre skenovanie vlasov klienta v salóne. Zariadenie využíva svetelné snímače s rozsahom blízkym k infračervenému a viditeľnému svetlu pre meranie faktorov, ako je kvalita vlasov v ich vnútri, úroveň vlhkosti a skutočná farba vlasov.

Spoločnosť Schwarzkopf predstavila systém Schwarzkopf Professional SalonLab, ktorý prináša osobitnú starostlivosť o vlasy.

Po skenovaní sa namerané údaje prenášajú do sprievodnej aplikácie v smartfóne alebo v tablete, kde sú analyzované. Na základe toho môže kaderník s klientom konzultovať o veciach, ako je farba vlasov, ktorú si klient môže prezrieť v aplikácii vo forme 3D videa.

Po skenovaní sa namerané údaje prenášajú do sprievodnej aplikácie v smartfóne alebo v tablete, kde sú analyzované.

Ako náhle sú dohodnuté všetky veci, údaje sa potom odošlú do zariadenia s názvom SalonLab Customizer. Ide o stroj v kaderníckom salóne, ktorý kombinuje zložky na základe individuálnych potrieb klienta a vytvára tak osobitný produkt pre starostlivosť o vlasy. Ten je potom po stlačení tlačidla prečerpaný do fľaše s vlastným označením.

Systém Salon Lab sa dostane do vybraných kaderníckych salónov Schwarzkopf Professional po celej Európe a USA neskôr v tomto roku.

Údaje sa potom odošlú do zariadenia s názvom SalonLab Customizer. Ide o stroj v kaderníckom salóne, ktorý kombinuje zložky na základe individuálnych potrieb klienta a vytvára tak osobitný produkt pre starostlivosť o vlasy.