Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Veselé slúchadlá Buddyphones ochránia deti pred poškodením sluchu

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
17. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Detský sluch je pri počúvaní hudby cez slúchadlá mimoriadne náchylný na poškodenie. Preto treba dbať na to, aby si deti obľúbenou, no nadmerne hlasitou hudbou neprivodili neskoršie komplikácie so sluchom. Prečo im však nedopriať také slúchadlá, ktoré ich potešia dizajnovo a zároveň im ochránia ušká? Práve také sú veselé slúchadlá Buddyphones od spoločnosti Onanoff.

Medzi malými deťmi nájdeme mnohých milovníkov hudby. Detské pesničky, obľúbené rozprávky či dokonca vlastné nahrávky z elektronických hudobných nástrojov – to všetko majú malí hudobníci v obľube. Horšie však tieto detské hity, ktoré znejú stále dookola, znášajú rodičia. Predsa len, trpezlivosť často nie je silnou stránkou dospelákov.  Preto pre deti volia slúchadlá, ktoré im však narobia občas viac škody ako osohu, ak je reprodukcia hudby cez ne pre detské ušká prihlasná. No ako to stále kontrolovať?

CES 2017, Babytech, deti a technológie, detské technológie, technológie pre deti, slúchadlá pre deti, sluch, poškodenie sluchu, ochrana sluchu,

Riešením môžu byť štýlové slúchadlá Buddyphones s ochranou detského sluchu, ktoré zaujali na  svetovej výstave CES Babytech v Las Vegas a získali aj ocenenie Innovation Awards Honoree 2017.

BuddypCES 2017, Babytech, technológie pre deti, deti a technológie, slúchadlá pre deti, sluch, ochrana sluchu, hones dokážu eliminovať hlasitosť reprodukcie, ktorá sa môže vyšplhať len do 85 decibelov, čo je Svetovou zdravotníckou organizáciou odporúčaná horná hranica hluku. Deťom tak chránia sluch a rodičia majú istotu, že sa na môžu skutočne spoľahnúť.

Odolné telo je vyrobené z ABS materiálu a kombinácia so špeciálne kalibrovaným polypropylénom umožňuje ohýbanie či krútenie rámu všetkými smermi, takže sa slúchadlám nič nestane, aj keď sa o ne budú deti vzájomne škriepiť. Mäkké polstrovanie slúchadiel aj vrchnej čelenky je obalené antialergickým koženým poťahom. Výrobok neobsahuje žiadne ftaláty ani PVC.

Systém 3,5 mm plug konektorov umožňuje k jednému smart zariadeniu (prehrávaču hudby) pripojiť až 4 slúchadlá naraz. Takže sledovať rozprávky môžu deti v spoločnosti kamarátov. Okrem toho majú Buddyphones vstavaný mikrofón s tlačidlom záznamu zvuku. Bezpečnostný kábel je navrhnutý v optimálnej detskej dĺžke 0,8 m tak, aby sa zabránilo jeho obtočeniu okolo krku.

Dpstupné sú štyri farebné prevedenia a slúchadlá sa dajú pomocou pridaných nálepiek spestriť podľa detskej fantázie.