Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S elektrickým skútrom Naseka si môžu deti zajazdiť v lete i v zime

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Snežné skútre bývajú príliš veľké, ťažké a rýchle na to, aby na nich jazdili deti. No vďaka malému a ľahkému elektrickému skútru Naseka sa deti môžu dostatočne vyšantiť nielen na snehu, ale na akomkoľvek teréne počas celého roka.

Nový elektrický skúter Naseka je určený pre deti vo veku od 7 do 12 rokov a jeho maximálna nosnosť je 80 kilogramov. Váži 27 kilogramov a jeho 800 wattový bezkartáčový motor je poháňaný lítium-iónovou batériou. Tá by na jedno nabitie mala poskytnúť dostatok energie pre dojazd do vzdialenosti okolo 14 kilometrov. Skúter zvláda výstup do 35 stupňových svahov a dosahuje maximálnu rýchlosť 12 km / h. Jazdu po nerovnom teréne pomáhajú spríjemniť predné a zadné tlmiče.

Elektrickýdetský skúter Naseka.

Skúter je výnimočný v tom, že ako náhle sa sneh roztopí, môžu ho deti aj naďalej používať. Stačí ak rodič vymení lyžu za priložené predné koleso. Hoci je trakcia stále zabezpečená zadným gumovým pásom, skúter by mal zvládnuť jazdu po ceste, tráve či inom povrchu. Ak chce dieťa jazdiť na skútri, stačí, keď jednoducho vloží kľúč do zapaľovania, otočí s ním a potom už len otočí pravou rukoväťou dopredu. Otočením rukoväte naspäť sa skúter spomalí až zastane. LCD displej zobrazí informácie o aktuálnej rýchlosti a stave nabitia batérie.

Elektrickýdetský skúter Naseka.

Elektrický celoročný detský skúter Naseka je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať za finančnú podporu vo výške 177 EUR. Samozrejme za predpokladu, že kampaň bude úspešná a výrobca splní svoje sľuby. Distribúcia prvých kusov je naplánovaná až na marec 2020, takže by to aj mohlo byť reálne.

Elektrickýdetský skúter Naseka.