Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nositeľná prsná pumpa Elvie potichu odsáva materské mlieko

Nositeľná prsná pumpa Elvie potichu odsáva materské mlieko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Malá a ľahká elektrická prsná pumpa Elvie umožní mamičkám nenápadným spôsobom odsávať materské mlieko, či už sú doma alebo kdekoľvek vonku. Pumpa pritom odsáva tak potichu, že to okolie ani nezaregistruje. Sprievodná mobilná aplikácia navyše poskytuje viacero užitočných informácií.

Nositeľná elektrická prsná pumpa Elvie pre odsávanie materského mlieka je navrhnutá tak, aby sa bez problémov zmestila pod štandardnú podprsenku na kojenie. Nevedú z nej žiadne trubice ani káble. Mamička má tak voľné ruky a nič ju neobmedzuje v ďalších každodenných činnostiach. Výrobca tvrdí, že jeho vlastná technológia dokáže eliminovať hluk zariadenia, takže odsávanie materského mlieka môže prebiehať bez obáv kdekoľvek a kedykoľvek.

Nositeľná elektrická prsná pumpa Elvie pre odsávanie materského mlieka.

Každá jednotka sa skladá z troch častí. V hlavnej časti sa nachádza elektronika a čerpacie zariadenie, zatiaľ čo druhú časť tvorí odnímateľná nádoba na materské mlieko s ventilom, ktorej objem je 150 mililitrov. Celé to spája kryt prsníka s otvorom pre umiestnenie bradavky. Montáž pumpy trvá len pár sekúnd a rovnako jednoduché je aj jej čistenie. Elvie automaticky prepne zo stimulácie do čerpacieho režimu a prestane, keď je nádoba plná materského mlieka. Lítium-polymérová batéria s kapacitou 1 460 mAh vydrží približne 2,5 hodiny prevádzky a nabíja sa pomocou microUSB portu.

Nositeľná elektrická prsná pumpa Elvie pre odsávanie materského mlieka.

Prepojením s bezplatnou mobilnou aplikáciou Elvie Pump môže mamička sledovať objem odsávaného mlieka v reálnom čase, ovládať pumpu na diaľku či si prezerať históriu odsávania každého prsníka. Funkcia Insights monitoruje celkový čas strávený používaním elektrickej prsnej pumy Elvie, celkový objem čerpaného materského mlieka či prietok mlieka, čiže priemerný objem mlieka, ktoré sa odsaje z každého prsníka za 10 minút, počas obdobia štyroch týždňov. Tieto kľúčové údaje môžu pomôcť ženám efektívnejšie pristupovať k odsávaniu materského mlieka na základe ich cieľov, vrátane vybudovania si zásoby mlieka či odsávania na základe časového rozvrhu.

Nositeľná elektrická prsná pumpa Elvie pre odsávanie materského mlieka.