Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Sygic a jeho nová generácia navigácie

Sygic a jeho nová generácia navigácie
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
26. 6. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Sygic je tu s novou generáciou svojej navigácie Sygic GPS Navigation, ktorú nájdete v obchode Apple App Store. Zatiaľ funguje na platforme iOS, pre Android bude verzia k dispozícii v druhej polovici roka 2014. Jadro novinky tvoria mapy, na ktorých stojí aplikácia. Používatelia majú na cestách rýchly prístup k hlavným funkciám a dôležitým informáciám.

„Od prvej verzie aplikácie Sygic GPS Navigation z roku 2009 sme prešli dlhú cestu. V tom čase neexistovalo nič iné ako Sygic – vôbec prvá navigačná aplikácia pre iPhone. Koncom roku 2012 začala naše vtedy ešte malá skupina tvoriť základy niečoho, čo sa malo stať navigačnou aplikáciou novej generácie, s úžasným užívateľským rozhraním, intuitívnejším pre vodičov na celom svete,“ povedal Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic.

Sygic GPS Navigation disponuje jednoduchým vyhľadávaním, poskytuje rozšírený náhľad s možnosťou zmeny trasy podľa vlastných predstáv. Sygic GPS Navigation je najsťahovanejšia offline navigačná applikácia a jej používatelia získavajú aktualizáciou i rýchlejšie sťahovanie dát. Novinka je v App Store je k dispozícii zdarma a aktualizácia pre ďalšie balíky iOS a Android prídu čoskoro.

Sygic s novinkou a offline mapami

Výhodou je, že na rozdiel od iných podobných služieb má používateľ v tomto prípade mapy uložené v smartfóne a nemusí byť pripojený na internet. Nehrozí tak prekročenie dátového limitu či problém so slabým signálom. Pri pripojení k internetu je tu však výhoda v podobe dodatočných funkcií – informácie o aktuálnej dopravnej situácii, o udalostiach na cestách od iných vodičov, atď.

Vybrané funkcie aplikácie Sygic GPS Navigation:
• Trojrozmerné offline mapy bez potreby pripojenia na internet
• Hlasová navigácia vo viac ako 40 jazykoch
• Hovorené názvy ulíc pre bezpečnú a pohodlnú jazdu
• Upozornenia na miesta s obmedzenou rýchlosťou
• Dynamická navigácia v jazdných pruhoch a zobrazenie križovatiek
• Interaktívna mapa – po kliknutí na ktorúkoľvek ulicu alebo zaujímavé miesto získate ďalší obsah
• Informácie o dopravnej situácii v reálnom čase (možnosť zakúpenia v aplikácii)
• Funkcia HUD (Head-up Display) zobrazuje vodičom navigáciu na čelnom skle auta bez toho, aby museli odvádzať svoju pozornosť od vozovky, (možnosť zakúpenia v aplikácii)
• Prémiové upozornenia na meranie rýchlosti (možnosť zakúpenia v aplikácii)