Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Magnetický skateboard sa nasadzuje a sníma z vlastného batohu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 4. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Skatejbording síce môže byť zábavný spôsob, ako sa pohybovať po meste, no väčšina dosiek sa musí nosiť v ruke alebo zdĺhavo pripútať na batoh, keď sa nepoužívajú. Nový skejtbord Koala Boards však prináša jednoduchšiu alternatívu, pretože sa dá magneticky prichytiť na sprievodný batoh.

Skejtbord Koala Boards je navrhnutý ako každý iný bežný skejtbord s jednou výnimkou. Je vybavený dvomi magnetmi, ktoré sú zapustené do otvorov v hornej / prednej časti jeho dosky vyrobenej z tvrdého javorového dreva. Keď sa doska zdvihne a umiestni na chrbát príslušného batohu, ktorý je špecifický pre tento systém, tieto magnety sa spoja s dvomi ďalšími magnetmi, ktoré sú umiestnené v dvoch zásuvkách na tomto batohu.

Magnetický skejtbord Koala Boards.

Výrobca poukazuje na to, že zatiaľ čo magnety pomáhajú všetko nasmerovať na správne miesto, ďalšie upínacie mechanizmy v zásuvkách udržujú skateboard pevne zaistený. Po pripojení môže doska údajne vydržať viac ako 59 kilogramov vonkajšej ťahovej sily, no napriek tomu ju možno z batohu ľahko odňať jednoduchým posunutím nahor.

Potenciálni záujemcovia, ktorí nechcú platiť za batoh, sa môžu rozhodnúť pre súpravu na pripevnenie, ktorá pozostáva z dvoch zásuviek, ktoré používateľ pripojí k existujúcemu batohu. Spolu s dvoma takýmito zásuvkami má samotný batoh Koala Boards navyše čalúnené vnútro pre uloženie 15,6-palcového notebooku a tabletu, popruh na zavesenie drobnej batožiny, nabíjací port USB a čalúnené ramenné popruhy a chrbtovú časť.

Magnetický skejtbord Koala Boards.

Magnetický skejtbord Koala Boards je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať od 119 USD za balenie, ktoré pozostáva iba z dosky bez kolies a príslušenstva v podobe magnetických zásuviek na batoh, až do 299 USD za kompletnú súpravu skejtbordu a batohu Koala Boards. Maloobchodné ceny budú o 20 % vyššie. Distribúcia v prípade úspešného financovania kampane by sa mala začať v priebehu júla tohto roku.