Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Air Lever: Montážna páka na plášť a hustilka v jednom

Air Lever: Montážna páka na plášť a hustilka v jednom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Viacerí cyklisti namiesto ručnej hustilky pre nafúknutie duší používajú náplne so stlačeným vzduchom, no stále potrebujú sadu pák na to, aby z ráfika bicykla mohli odstrániť plášť, nájsť miesto defektu a zalepiť ho.

Kombináciu týchto dvoch nástrojov pre zjednodušenie a urýchlenie procesu však predstavuje nové zariadenie Air Lever od spoločnosti Bar Fly. To slúži ako montážna páka na plášť a zároveň cyklistom umožní pripojenie bombičky so stlačeným vzduchom pre dofúkanie duše. Air Lever spolupracuje s akýmkoľvek závitom bombičiek CO2 od tretích strán a je kompatibilné s oboma ventilmi Schrader a Presta.

Air Lever predstavuje kombináciu montážnej páky a hustilky na bombičky so stalčeným vzduchom

Pre použitie stačí keď cyklista do Air Lever nasadí bombičku do skrutkového závitu, potom namontuje zariadenie na driek ventilu duše a otočí bombičku pre uvoľnenie a riedenie prúdenia vzduchu do vnútra duše. Samozrejme zariadenie Air Lever, ako už názov napovedá, môže byť použité pre odstránenie a opätovnú montáž plášťa z ráfika bicykla. K tomu slúži jeho upravená tvarovaná druhá strana.

Pomocou tvarovanej druhej strany Air Lever dokáže cyklista jednoducho odstrániť plášť z ráfika bicykla

Vývojári sa momentálne snažia získať dostatok finančných prostriedkov pre spustenie výroby prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter. Zariadenie Air Lever je k dispozícii za finančnú podporu od výšky 24 dolárov, pričom plánovaná maloobchodná cena je 29,95 dolárov. Ak bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánu, Air Lever získajú podporovatelia kampane v januári budúceho roku.

Zariadenie Air Lever je kompatibilné s oboma ventilmi Schrader a Presta