Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčný nástroj, ktorý vás vytiahne z problémov nielen počas zimy

Multifunkčný nástroj, ktorý vás vytiahne z problémov nielen počas zimy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Leto je síce v plnom prúde, no ľudia žijúci v oblasti, kde počas zimy napadne množstvo snehu, už teraz rozmýšľajú, či si do auta netreba zakúpiť novú lopatku a škrabku na ľad. Tieto dva nástroje však nemusia stačiť na to, aby ich dostali z nepríjemnej situácie. Riešením by však mohol byť multifunkčný nástroj Spare-Me, ktorý dokáže vodičom pomôcť spojazdniť ich auto nielen v zime.

Multifunkčný nástroj Spare-Me svojim tvarom pripomína zvláštnu lopatku na sneh a samozrejme aj tak funguje. Okrem toho sa jeho okraj dá použiť ako škrabka na zamrznuté okno automobilu. Obe tieto veci sú síce užitočné, no takáto kombinácia nie je žiadnou novinkou. Preto prichádzajú na rad ďalšie užitočné funkcie.

Multifunkčný nástroj Spare-Me slúži nielen ako lopatka na odhrabávanie snehu okolo auta a škrabka na zamrznuté sklo.

Klinovitý tvar multifunkčného nástroja Spare-Me s malými zubami po oboch stranách po podsunutí pod koleso vozidla pomôže dosiahnuť lepšiu trakciu pri pokuse o výjazd z klzkého terénu, pri ktorom sa pretáčajú kolesá a nemajú dostatočný záber. Podľa výrobcu mali pôvodné prototypy nástroja len zuby na vrchu, čo spôsobili, že pri otáčaní kolies vykĺzli. Nová verzia už teda má zuby po oboch stranách.

Multifunkčný nástroj Spare-Me meria na dĺžku 47 centimetrov a jeho šírka na konci lopatky je 12,7 centimetra.

Do diery na konci rukoväte Spare-Me môže používateľ vložiť kľúč, aby získal väčšiu páku pri odmontovaní kolesa. Lopatkovitý koniec je dokonca tak pevný, že dá použiť ako zdvihák pneumatiky zo zeme. Sú to síce všetko drobnosti, ale na druhú stranu má vodič v ruke univerzálny nástroj, ktorý sa dá použiť v rôznych situáciách.

Ukážka rôzneho použitia multifunkčného nástroja Spare-Me v praxi.

Multifunkčný nástroj Spare-Me meria na dĺžku 47 centimetrov a jeho šírka na konci lopatky je 12,7 centimetra. Je teda dostatočne kompaktný, aby sa zmestil niekde do kufra, kde na neho počas leta aj tak určite zabudnete. Spare-Me je vyrobený z sklenenej nylonovej živice a bude k dispozícii v bezpečnostnej červenej alebo čiernej farbe za cenu 19,99 dolárov.