Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrický skúter Immotor sa dá zbaliť do veľkosti cestovnej tašky

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
4. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Veľkomestá majú čoraz prísnejšie pravidla ohľadom dopravy v centre a autom sa už hocikde nedostanete, keď tak onedlho iba s elektromobilom. Riešením však môže byť celkom štýlový elektrický skúter Immotor, ktorý je navrhnutý ako skladný dopravný prostriedok pre jazdu na krátku vzdialenosť, napríklad zo záchytného parkoviska do práce.

Elektrický skúter Immotor je trojkolesový a tak lepšie drží stabilitu. K bezpečnosti prispieva aj zaujímavo navrhnuté predné LED svetlo, ktoré umožní aj jazdu v noci. Rýchlosť tohto malého borca je až 25 km / h a jeho maximálny dojazd na jedno nabitie batérie je 25 kilometrov. Hoci sa to môže zdať byť málo, na cestu zo záchytného parkoviska do práce a naspäť to viac než dostačuje. A ak by aj nie, tak patentovaný systém umiestnenia batérií by mohol pomôcť. Batériové články sú v Immotore dva, takže sa dajú priebežne vymieňať, ak je teda potreba väčšieho dojazdu.

Skladací elektrický skúter Immotor.

Samozrejme výrobca siahol aj po inteligentných telefónoch a keď si ten svoj umiestnite na riadidlá skútra a spárujete ho s ním, otvorí sa vám veľa nových zaujímavých možností. Napríklad režim Follow me, kde vás skúter sám nasleduje, keď kráčate pešo. Je to dobré napríklad vtedy, ak na neho naložíte namiesto seba nákup. Cez smartfón si viete skúter aj uzamknúť, či naopak niekomu ho požičať. Nový používateľ k skútru len príde a vďaka povoleniu od vašej aplikácie sa bude na ňom môcť bez problémov odviezť.

Rýchlosť tohto malého borca je až 25 km / h a jeho maximálny dojazd na jedno nabitie batérie je 25 kilometrov.

Napriek svojej malej veľkosti a nízkej hmotnosti len 14 kilogramov je skúter dosť odolný. Jeho kolesá sú riešené ako odolné proti defektu, piesku, vode či dokonca jazde po teréne. Tu je napríklad zaujímavosťou, že tento malý vytrvalec zvládne „vyšliapať“ kopec s až 15 stupňovým stúpaním. No možno jazda na čerstvom vzduch spraví aj z cesty do práce celkom príjemný zážitok.

Skladací elektrický skúter Immotor.