Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Rad skutočne vodotesných cestovných tašiek RunOff toho vydrží veľa

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 3. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vývojári zo spoločnosti Nite Ize sa posledné štyri roky venovali špeciálnym zipsom pre novú kategóriu výrobkov cestovných a outdoorových tašiek RunOff. Tie sú k dispozícii v rôznych veľkostiach a ich spoločným znakom je prvý bezzubý vodotesný a prachotesný zips TRU Zip.

Zatiaľ čo vodotesné zipsy nie sú úplnou novinkou, vytvoriť skutočne vodotesný zips, ktorý udrží veci vo vnútri tašky suché aj po dlhšom ponorení vo vode, nie je ľahké. No vývojárom zo spoločnosti Nite Ize sa to nakoniec podarilo s ich bezzubým vodotesným a prachotesným zipsom TRU Zip, ktorý je tichý, hladko kĺže a spoľahlivo tesní aj pod tlakom vyššej váhy.

Vodotesné cestovné tašky Nite ize Run Off.

Jeho vlastnosti boli poriadne otestované aj priamo v teréne a nie iba v laboratóriách. Kompresné tašky RunOff so zipsom TRU Zip si tak spolu s pracovníkmi prešli náročnými podmienkami v sladkovodných a slaných vodách, v trópoch i arktickom podnebí, pričom boli ponárané do hĺbky jedného metra po dobu až 30 minút a všetok obsah zostal pekne suchý.

Samotné nepremokavé suché tašky RunOff sú potiahnuté termoplastickým polyuretánom (TPU) a podľa potreby sa dajú stlačiť a ohýbať. Používateľ tak môže ich tvar prispôsobiť napríklad miestu v cestovnej batožine alebo v kufri auta. Priehľadná predná časť umožní viuálnu lokalizáciu obsahu vo vnútri tašky.

Vodotesné cestovné tašky Nite ize Run Off.

Portfólio vodotesných tašiek RunOff sa dodáva v šiestich veľkostiach, ktoré sú určené pre rôzne použitia:

Každodenné nosenie platobných kariet, hotovosti a drobných doplnkov zaobstará model RunOff Waterproof Wallet. Pre mobilný telefón, cestovné dokumenty a napájacie káble je tu model Pocket. Kvapalné výrobky v batožine ochráni cestovná taška 3-1-1 Pouch. Toaletné potreby a ďalšie príslušenstvo patrí do tašky Toiletry Bag. A posledné dve tašky Medium Packing Cube a Large Packing Cube sú určené pre uloženie spodnej bielizne, oblečenia na cvičenie, respektíve topánok a kusov oblečenia až na dva dni.

Vodotesné cestovné tašky Nite ize Run Off.

Vodotesné cestovné tašky Nite ize Run Off.