Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Batoh Commuter sa dokáže okamžite zmeniť na závesný organizér

Batoh Commuter sa dokáže okamžite zmeniť na závesný organizér
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mať dostatočnú nosnosť a dobre zorganizované uloženie vecí sú základom pre mnohých cestovateľov. Nový batoh Commuter od spoločnosti Halton preto funguje ako bežný batoh na cestách, ktorý sa však s pomocou jediného zipsu môže rozvinúť do plochého viacpriestorového organizéra.

Batoh Commuter má objem 25 litrov a už len vďaka úplnej vodotesnosti je schopným nosičom vecí sám o sebe. Je vybavený robustnou koženou rukoväťou na vrchu, polstrovanými ramennými popruhmi a pásom so sponou pre pohodlné nosenie. Vo vnútri batohu sa nachádza až 17 priehradiek, vrátane bezpečnostného vrecka s RFID, vrecka na topánky, polstrovaného priestoru pre uloženie notebooku a množstva sieťovaných alebo utesnených vreciek pre uloženie ďalších rôznych vecí.

Batoh a závesný organizér v jednom Halton Commuter

Vďaka tomu sa dá zbaliť na cesty tak, aby všetko malo pekne svoje miesto, no organizácia výbavy sa dostáva na novú úroveň vďaka možnosti úplného rozloženia batohu cez jediný zips. Batoh sa rozvinie po celej svojej dĺžke a prostredníctvom háčikov na vrchnej strane sa z neho šmahom ruky stane visiaci organizátor, ktorý si používateľ môže umiestniť vo svojej hotelovej izbe alebo zavesiť zo strany svojho auta. Batoh v podobe rozvinutého organizéra tak poskytne okamžitý a otvorený prístup ku všetkým uloženým veciam.

K dispozícii je aj voliteľné príslušenstvo, ktoré ešte viac rozšíri funkčnosť, ako je napríklad závesné vrecko na bielizeň alebo bedrové vrecko, ktoré sa dá nosiť samostatne.

Batoh a závesný organizér v jednom Halton Commuter

O tom, že batoh Commuter ide na vec tým správnym smerom, svedčí aj záujem ľudí, ktorí podporili start-up kampaň na portáli Kickstarter a tak sa autorom podarilo vyzbierať viac ako 33 000 dolárov, čo prekonalo ich cieľ 25 000 dolárov. Batoh a závesný organizér v jednom Halton Commuter sa dá ešte získať za finančnú podporu vo výške 145 dolárov a ak všetko pôjde podľa plánov, k podporovateľom kampane zamieri niekedy v júli tohto roku.

Batoh a závesný organizér v jednom Halton Commuter

Batoh a závesný organizér v jednom Halton Commuter