Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladací zámok Lobster zostáva pevne spojený s rámom bicykla

Skladací zámok Lobster zostáva pevne spojený s rámom bicykla
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak sa človek niekam ponáhľa, môže ho zdržať aj také vyberanie zámku na bicykel z držiaka alebo z batohu či tašky. Nový zámok na bicykel s názvom Lobster Lock preto ide na to trocha inak. Od ostatných sa líši tým, že je stále spojený s rámom bicykla, aj keď sa používa.

Skladací zámok na bicykel Lobster Lock je vyrobený z tepelne spracovanej kalenej ocele a navrhnutý tak, aby sa natrvalo pripevnil k existujúcim otvorom pre montáž držiaka na fľaše s vodou. Držiak na fľašu sa pritom stále dá používať, len ju treba pripevniť cez otvory v zámku pomocou dvoch priložených dlhých skrutiek. Ak má bicykel otvory na držiak na fľaše umiestnené na zvislom ráme pod sedlom, zámok sa dá aj tam namontovať a použije sa na zaistenie zadného kolesa.

Skladací zámok na bicykel Lobster Lock.

Pokiaľ si to situácia nevyžaduje, zostáva zámok zložený na ráme v tvare kompaktného obdĺžnika. Ako náhle nastal čas zaistiť bicykel, používateľ vyklopí dve ramená zámku na obidve strany tak, aby sa natiahli okolo rámu, priľahlého nehnuteľného objektu, až cez predné koleso. Obe ramená zámku sa potom spoja a zaistia pomocou kľúča. Podľa výrobcu pritom trvá celý proces zamykania a odomykania len niekoľko sekúnd.

Skladací zámok na bicykel Lobster Lock.

Hoci je možné, že by mohol prípadný zlodej napríkla skúsiť zámok odskrutkovať z rámu bicykla, stále by ešte bicykel nemohol ukradnúť bez nutnosti nejakého rezania alebo strihania.

Nový skladací zámok na bicykel Lobster Lock váži 1,3 kilogramu a je už teraz k dispozícii na stránkach výrobcu za cenu 74,99 dolárov.

Skladací zámok na bicykel Lobster Lock.