Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

E-kolobežky Razor s veľkými kolesami sú určené pre dospelých

E-kolobežky Razor s veľkými kolesami sú určené pre dospelých
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 8. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pandémia COVID-19 núti mnohých ľudí, aby prehodnotili, ako bezpečne cestovať do práce, čo sa odrazilo aj na zvýšenom predaji elektrických bicyklov a kolobežiek. Spoločnosť Razor sa snaží využiť tento trend a prichádza s partiou e-kolobežiek, ktoré sú zamerané na dospelých.

Nové elektrické kolobežky Razor sú poháňané motorom v zadnom náboji kolesa. Podľa výrobcu táto konštrukcia zlepšuje trakciu a uľahčuje samotné riadenie, zatiaľ čo väčšie kolesá na väčšine nových modelov by mali pomôcť s ľahšou jazdou po nerovných cestách.

Na čele stojí model e-kolobežky EcoSmart SUP so 16-palcovými pneumatikami vpredu a vzadu, širokou doskou z bambusu a motorom s výkonom 350 W, s ktorým sa dá dosiahnuť maximálna rýchlosť 25 km / h. Integrovaná batérie poskytne dojazd do vzdialenosti 19 kilometrov na jedno nabitie, čo by malo stačiť na krátke dochádzanie do práce. Spoločnosť Razor tvrdí, že tento model je ideálny pre dospelých, ktorí začínajú s elektronickými kolobežkami. Mal by byť čoskoro dostupný za cenu 449 dolárov.

Elektrická kolobežka Razor EcoSmart SUP.

Ak si počas jazdy chcete aj chvíľu posedieť, nedávno aktualizovaný model e-kolobežky EcoSmart Metro vám to umožní. Je vybavený 16-palcovými pneumatikami a získal 500-wattový motor s vysokým krútiacim momentom, ktorý vás dokáže prepraviť maximálnou rýchlosťou až 29 km / h. Batéria má výdrž približne 40 minút jazdy na jedno nabitie. Okrem pohodlného čalúneného sedadla si e-kolobežka Metro prináša aj zadnú kotúčovú brzdu a odnímateľný nosič batožiny. Je už pritom v predaji za cenu 469 dolárov.

Elektrická kolobežka Razor EcoSmart Metro.

Pre tých, ktorí si nepotrpia na veľké kolesá, je tu model C25, ktorý má predné 12-palcové koleso a zadné menšie koleso. Na jedno nabitie batérie vás prevezie do vzdialenosti 18 kilometrov. S 250-wattovým motorom sa dá dosiahnuť maximálnu rýchlosť 25 km / h. Tento model sa dá zložiť pre ľahšiu prepravu a skladovanie. Dostupný by mal byť od októbra za cenu 399 dolárov.

Elektrická kolobežka Razor C25.

Spoločnosť Razor tiež aktualizovala svoju populárnu e-kolobežku E300 HD, ktorá získala 250-wattový motor v náboji zadného kolesa. Tento model dosahuje maximálnu rýchlosť 25 km / h a je vybavený 9-palcovým predným kolesom a 8-palcovým zadným kolesom. Táto elektrická kolobežka je najlacnejšia z nových modelov. Na trh by sa mala dostať na jeseň a predávať sa bude za 289 dolárov.

Elektrická kolobežka Razor E300 HD.

No a bohaté portfólio uzatvára nová e-kolobežka E Prime, ktorá si zakladá na rýchlosti a všestrannosti. Tretia generácia 250-wattového motora umožní jazdcovi sa preháňať maximálnou rýchlosťou až 29 km / h. Tento model má konštrukciu vyrobenú z eloxovaného hliníka a do výbavy dostal predný LED svetlomet a zadné brzdové svetlo. Je už teraz k dispozícii za cenu 399 dolárov.

Elektrická kolobežka Razor E Prime.