Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrický bicykel Moto v štýle mopedu najazdí množstvo kilometrov

Elektrický bicykel Moto v štýle mopedu najazdí množstvo kilometrov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kanadská spoločnosť Biktrix predstavila svoj prvý elektrický bicykel v štýle mopedu s názvom Moto. Ten jazdí na masívnych pneumatikách a môže sa pochváliť dojazdom viac ako 160 kilometrov na jedno nabitie batérie.

Elektrický bicykel v štýle mopedu Biktrix Moto má rám vyrobený z hliníka 6061 a dodáva sa v dvoch veľkostiach. Na tento rám sa pritom vzťahuje doživotná záruka. Menší rám je navrhnutý pre jazdcov do výšky 1,65 metra, zatiaľ čo veľký rám by mal byť vhodný pre ľudí vysokých až 1,88 metra.

Elektrický bicykel v štýle mopedu Biktrix Moto.

V náboji zadného kolesa je umiestnený motor Bafang s výkonom až 750 wattov a jazdci môžu pákou na riadidlách aktivovať elektrický pohon, aby bez námahy prekonali stúpanie alebo prechádzali mestským prostredím, alebo môžu získať elektrickú pomoc pri šliapaní do pedálov cez snímač kadencie. V režime s obmedzenou pomocou motora dosahuje Moto maximálnu rýchlosť 32 km / h; no v neobmedzenom režime motora dosahuje rýchlosť až 45 km / h.

Elektrický bicykel v štýle mopedu Biktrix Moto.

Tento e-bicykel môže mať dve 48 V / 21 Ah batérie, ktoré zaistia dojazd na jedno nabitie do vzdialenosti viac ako 160 kilometrov. V závislosti na zvolenej veľkosti rámu má Moto buď 20-palcové alebo 24-palcové ráfiky obalené v robustných pneumatikách vhodné aj na dobrodružstvá v teréne. Odpružená vidlica pomáha vyrovnať nerovnosti, zatiaľ čo brzdnú silu zaistia dvojpiestové hydraulické brzdy Tektro s 200 mm rotormi. Do výbavy patria predný LED svetlomet, zadné svetlo, kompaktný zadný nosič a blatníky.

Nový elektrický bicykel Biktrix Moto je teraz v predaji za cenu od 2 299 dolárov.

Elektrický bicykel v štýle mopedu Biktrix Moto.