Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrickej kolobežke Mig nevadia rozbité cesty ani náročný terén

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 6. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Taliansky výrobca elektronických bicyklov Bad Bike pridal do svojho portfólia elektrickú kolobežku s názvom Mig. Tá sa môže pochváliť hrubými terénnymi pneumatikami, ktoré si poradia s jazdou po náročnom povrchu, ako aj maximálnym dojazdom až do 40-tich kilometrov.

Elektrická kolobežka Mig získala elektromotor s výkonom 500 wattov, ktorý je umiestený v zadnom náboji kolesa. To jej umožní jazdiť maximálnou rýchlosťou 25 km / h v najsilnejšom z troch jazdných režimov a je schopná zvládnuť stúpanie až do 15 percent. Odnímateľná lítium-iónová 48 V / 10,5 Ah batéria, ktorá je umiestnená v protišmykovej širokej doske, poskytne dojazd na jedno nabitie až do vzdialenosti 40 kilometrov.

Skladacia elektrická kolobežka Bad Bike Mig.

Táto e-kolobežka sa vyznačuje hrubými bezdušovými pneumatikami s rozmermi 25,4 x 10 centimetrov, ktoré by mali pomôcť uľahčiť jazdu na asfalte, štrku či hline. Rám z horčíkovej zliatiny je možné farebne prispôsobiť a unesie jazdcov s hmotnosťou do 100 kilogramov. Mig sa dá samozrejme zložiť do kompaktných rozmerov 113 x 42,5 x 56 centimetrov, aby sa dala ľahšie prenášať medzi jednotlivými jazdami. Váži 17,5 kilogramu a dá sa prenášať pomocou držadla riadidiel alebo pomocou voliteľného popruhu na nosenie.

Skladacia elektrická kolobežka Bad Bike Mig.

V riadidlách je integrovaný 3,5-palcový LED displej, ktorý je možné spárovať so smartfónom cez Bluetooth. Používateľ tak získa podrobnejší prehľad o jazde a stave batérie. Nechýba predné a zadné LED osvetlenie, pričom zadné svetlo poslúži zároveň aj ako brzdové svetlo. Výrobca integroval aj zelené bezpečnostné osvetlenie do dosky, ktoré zvyšuje viditeľnosť jazdca. Každé koleso má blatník a e-kolobežka sa dá pohodlne odstaviť prostredníctvom stojanu.

Nová skladacia elektrická kolobežka Bad Bike Mig je súčasťou startup kampane na portáli Indiegogo, kde je ponúkaná od 643 EUR. Doprava by sa mala začať v auguste.

Skladacia elektrická kolobežka Bad Bike Mig.