Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Skladací príbor zo sklenených vlákien S+ sa zmestí do vrecka

Skladací príbor zo sklenených vlákien S+ sa zmestí do vrecka
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 3. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na rozdiel od plastového jednorazového príboru používa opakovateľne použiteľný príbor S+ Cutlery plastové a sklenené vlákna, vďaka čomu vydrží oveľa dlhšie. Tento príbor je oveľa pevnejší a dá sa zložiť a schovať do puzdra pre pohodlné prenášanie vo vrecku. Navyše je jeho súčasťou aj súprava paličiek na čínske či japonské jedlá.

Odkedy si svet začal viac uvedomovať ohromujúci objem jednorazového plastu, ktorý znečisťuje pevninu i more, ľahký opakovane použiteľný príbor, ktorý sa zmestí do vrecka, sa stal čoaraz väčšou každodenného života. K dispozícii je už viac opakovane použiteľných skladacích príborov, ktoré sa zvyčajne spoliehajú na kovovú konštrukciu.

Skladací príbor S+ Cutlery.

No taiwanská spoločnosť Sun-shing verí, že sklenené vlákno poskytuje lepšiu kombináciu pre dosiahnutie nízkej hmotnosti, odolnej konštrukcie a používateľsky prívetivého dizajnu. Jej opakovane použiteľný skladací príbor S+ Cutlery pritom sľubuje, že odolá chemikáliám, korózii, teplu a vydrží naozaj dlho.

Súprava S+ Cutlery je kompletnejšia ako mnoho iných opakovane použiteľných príborov. Obsahuje lyžicu, vidličku, zúbkovaný nôž, paličky, ktoré sa dajú zložiť a uložiť do prenosného puzdra z ABS platu s rozmermi 12 x 3,5 centimetra. Celé balenie váži len 100 gramov a dá sa tak ľahko prenášať vo vrecku, kabelke alebo v batohu.

Skladací príbor S+ Cutlery.

Keď príde čas na jedlo, dva kusy každého príboru sa dajú vybrať z puzdra a zoskrutkovať dokopy. Vidlička, nôž a lyžica potom merajú na dĺžku 18,5 centimetra, čo paličky sú o niečo dlhšie a merajú 21,5 centimetra. Príbor je vhodný aj na umývanie v umývačke riadu a je navrhnutý pre ľahké čistenie.

Spoločnosť Sun-shing využila startup kampaň na portáli Kickstarter pre získanie kapitálu na rozbehnutie výroby. Opakovane použiteľný riad sa dal získať za 3 930 JPY (približne 30 EUR). Dodávky sú naplánované na začiatok apríla 2021.

Skladací príbor S+ Cutlery.