Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

RWE Gas Slovensko sa premenovalo na innogy Slovensko

RWE Gas Slovensko sa premenovalo na innogy Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Innogy je meno dcérskej spoločnosti RWE AG, do ktorej koncern zlúčil tri svoje oblasti podnikania: siete a infraštruktúru; obchod a obnoviteľné zdroje. Táto dcérska spoločnosť spustila svoju prevádzku 1. apríla 2016.

Meno innogy je vytvorené z anglických slov Innovation a Energy / Technology. Zmena názvu predstavuje odklon od konvenčného k inovatívnemu, flexibilnému a kreatívnemu. Nová značka sa premietne aj do zmeny názvov vybraných spoločností, medzi ktoré patrí i RWE Gas Slovensko. K formálnej zmene obchodného mena RWE Gas Slovensko, s.r.o. na innogy Slovensko s.r.o. došlo 1. októbra 2016.

„Sme radi, že sme členom innogy. Značka prezentuje presne to, čo pre našich zákazníkov tu na Slovensku už niekoľko rokoch robíme – nové produkty, vďaka ktorým sa ich domácnosti stávajú úspornejšími, bezpečnejšími a pohodlnejšími,“ vyzdvihuje konateľ Miroslav Kulla.

RWE Gas Slovensko sa premenovalo na innogy Slovensko

innogy bude reprezentovať moderného a zároveň tradičného dodávateľa:

- Značka innogy sa stane symbolom inovatívnej ponuky a vytvárania trendov na trhu s energiami.

- Za spoločnosťou innogy Slovensko bude stále silné zázemie materskej spoločnosti VSE Holding aj jej akcionára – Ministerstvo hospodárstva SR.

„So značkou innogy budeme pokračovať v nastúpenom trende inovácií a moderných zákazníckych riešení. Naši zákazníci sa môžu tešiť na nové produkty a ešte kvalitnejšie služby. Samozrejme naďalej garantujeme spoľahlivú dodávku Modrého plynu a pripomíname, že všetky súčasné zmluvy ostávajú v platnosti, dodáva Miroslav Kulla, konateľ.

Silnú značku RWE, ktorá odráža dlhú a hrdú tradíciu elektroenergetiky bude naďalej používať materská spoločnosť v Nemecku RWE AG.

(Zdroj: Tlačová správa innogy Slovensko)