Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Za Lenovo bojuje Zlatý bojovník

Za Lenovo bojuje Zlatý bojovník
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
7. 7. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nie, toto nie je žiaden novinársky epický nadpis, to je skutočne názov novinky, ktorú Lenovo predstavilo. Nazýva sa Golden Warrior A8 a že je to naozaj silný bojovník, o tom svedčia jeho parádne parametre. A pozor, osem jadier je len za 100 eur.

Golden Warrior A8 vlastní displej s veľkosťou 5,3 palca a rozlíšením 720 x 1,280 pixelov. Chráni ho sklo Corning Gorilla Glass tretej generácie. Hrúbka smartfónu je príjemných 7,9 mm a v jeho útrobách sa nachádza až osem jadier procesora v podaní výkonného Mediatek MT6592M s taktom 1,4 GHz. K dispozícii sú tu dve verzie v rámci RAMky a úložného priestoru: 1GB RAM a 8GB úložný priestor alebo 2GB RAM a 16GB úložný priestor. Obe verzie sú však rozšíriteľné o mikro SD kartu do 32 GB.

Golden Warrior

Operačný systém tvorí Android, i keď len vo verzii 4.2.2 Jelly Bean. Nechýbajú dva fotoaparáty, predný na obľúbené selfie s rozlíšením 5 mpx a zadný až s 13 mpx. Nechýba ani LED blesk a užitočné HDR. A farba? Je ich viacero, no najpríťažlivejšia je zlatá!

Nuž a dobrá správa v podaní ceny, ktorá sa pohybuje okolo 100 eur. Je však otázne, kedy sa bojovníka dočkáme u nás, pretože jeho predaj je zatiaľ naplánovaný iba v domácej Číne.