Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Veľký 13,3-palcový tablet Onyx Tab X s technológiou E Ink Carta 1250

Veľký 13,3-palcový tablet Onyx Tab X s technológiou E Ink Carta 1250
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 1. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre ľudí, ktorí chcú zväčšiť svoj zážitok z elektronického čítania na rozmery tabletu, je k dispozícii niekoľko možností, vrátane zariadení ako je napríklad Kindle Scribe. Spoločnosť Onyx International sa s uvedením tabletu Tab X rozhodla pre ešte väčšie rozmery.

Tab X má 13,3-palcový kapacitný dotykový displej E Ink Mobius / Carta 1250 s rozlíšením až 2 200 x 1 650 pixelov, ktorý je osvetlený studeným / teplým predným osvetlením bez blikania. Používatelia môžu samozrejme čítať elektronické knihy na veľkej obrazovke vďaka všestrannej aplikácii NeoReader, ale tí, ktorí pravidelne požívajú dokumenty, ocenia aj možnosť zobrazenia strán formátu A4 bez nutnosti meniť ich veľkosť.

Druhá indukčná dotyková vrstva umožňuje zapisovanie poznámok, anotácií a kreslenie pomocou dodávaného stylus pera Pen2 Pro s priloženou funkciou gumy. Zariadenie tiež podporuje vstup z Bluetooth klávesnice pre zvýšenie potenciálu produktivity.

E Ink tablet Onyx Tab X.

Nový grafický procesor je vybavený technológiou Boox Super Refresh pre svižnú odozvu na obrazovke a bol aktualizovaný o štyri nové režimy obnovovania obrazovky nakonfigurované pre rôzne úlohy. Zahrnutie funkcie SNOW Field sa stará o čiastočné obnovenie obrazovky, keď sú na obrazovke jednoduché textové dokumenty, pričom artefakty sú obmedzené na minimum.

Vo vnútri E Ink tabletu sa nachádza osemjadrový procesor spoločnosti Qualcomm, ktorý podporuje 6 GB pamäte LPDDR4X RAM a 128 GB úložisko typu UFS2.1. K dispozícii je dvojpásmové Wi-Fi a zariadenie využíva systém Android 11 na prístup k aplikáciám prostredníctvom obchodu Play.

E Ink tablet Onyx Tab X.

Veľkorysá 6 300 mAh lítium-iónová batéria je prísľubom pre dlhé používanie, hoci skutočná výdrž batérie nebola uvedená. K dispozícii je aj integrovaný reproduktor na počúvanie audiokníh a mikrofón.

E Ink tablet Onyx Tab X je zabalený do odolnej zliatiny hliníka a horčíka, pričom displej je tiež pokrytý ochranným sklom. Už je aj v predaji za cenu 879,99 USD.

E Ink tablet Onyx Tab X.