Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Onyx pridáva farby do e-atramentového tabletu Boox Tab Ultra C

Onyx pridáva farby do e-atramentového tabletu Boox Tab Ultra C
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 5. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nedávny pokrok v technológii elektronického atramentu (e-atrament) umožnil, aby sa displeje posunuli za hranice elektronických čítačiek až do oblasti tabletov. Spoločnosť Onyx International už má vo svojom sortimente 13,3-palcový monochromatický tablet a teraz pridala nový 10,3-palcový farebný e-atramentový tablet.

Model Boox Tab Ultra C je v podstate farebnou verziou monochromatického tabletu Tab Ultra ePaper z minulého roka. Tento nový model je založený na farebnej technológii elektronického atramentu (e-atramentu) E Ink Kaleido 3, ktorá je údajne farebne bohatšia ako odroda Plus používaná vo farebných elektronických čítačkách. To znamená, že 10,3-palcový displej s dotykovým ovládaním má rozlíšenie 1 240 x 930 (150 pixelov na paleci) v prípade farieb alebo 2 480 x 1 860 (300 pixelov na palec) v odtieňoch sivej.

Tablet s farebným e-atramentovým displejom Boox Tab Ultra C.

Zariadenie obsahuje technológiu Boox Super Refresh pre prísľub plynulého a citlivého obrazu, využíva výhody automatického otáčania displeja, dokáže zobraziť 4 096 farieb a dodáva sa s integrovaným teplým / studeným predným svetlom ComfortGaze na používanie aj po zotmení.

O výkon sa postará osemjadrový procesor Qualcomm a „exkluzívne GPU“, ktoré sú podporované 4 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB interného úložiska typu UFS 2.1, s možnosťou rozšírenia pomocou pamäťovej karty microSD. Navyše je k dispozícii 10 GB bezplatného cloudového úložiska po zaregistrovaní účtu Onyx. Tablet je však kompatibilný aj s cloudovými a synchronizačnými službami tretích strán.

Tablet s farebným e-atramentovým displejom Boox Tab Ultra C.

V zariadení je nainštalovaný operačný systém Android 11 a zariadenie podporuje množstvo formátov dokumentov, vrátane PDF, DOCX, EPUB, RTF a HTML, ako aj hlavné obrazové formáty a zvukové formáty WAV a MP3. K dispozícii sú aj dva reproduktory a dva mikrofóny, dvojpásmové Wi-Fi a Bluetooth 5.0 a lítium-polymérová batéria s veľkorysou kapacitou 6 300 mAh. O jej výdrži však výrobca neposkytol žiadne informácie.

Tablet je vybavený 16-megapixelovou zadnou kamerou na skenovanie dokumentov a je kompatibilný s aplikáciami tretích strán na fotografovanie / skenovanie. Dodáva sa so stylus perom Pen2 Pro, ktoré poskytne 4 096 úrovní citlivosti na tlak a má aj zabudovanú funkciu gumy.

Nový tablet s farebným e-atramentovým displejom Boox Tab Ultra C je už teraz k dispozícii na predbežné objednanie za cenu 599,99 USD a je možné si k nemu zvoliť magnetický kryt s klávesnicou na uľahčenie písania.

Tablet s farebným e-atramentovým displejom Boox Tab Ultra C.