Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: Nové notebooky ASUS N551 a N751

TS: Nové notebooky ASUS N551 a N751
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
3. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

ASUS predstavil dva nové notebooky produktovej rady N Series, 15,6-palcový model N551 a 17,3-palcový model N751 - ide o najnovšie a najvýkonnejšie prírastky do produktovej rady, ktorá je zameraná na zábavu. Novinky prinášajú elegantný hliníkový dizajn a ikonickú povrchovú úpravu s brúseným kovom. Tá spoločne so zvlnenými mriežkami reproduktorov dáva notebookom svieži a moderný vzhľad.

Oba modely sú vybavené zvukom ASUS SonicMaster Premium s technológiou ICEpower®, Bang and Olufsen a externým sub-wooferom pre vytvorenie filmového priestorového zvuku. IPS displej s rozlíšením až do Full HD zobrazuje kvalitné vizuály, ktoré vykresľuje herná grafická karta série NVIDIA® GTX™ 800 Series. Výkonnú prevádzku a plynulý multitasking zabezpečuje štvrtá generácia procesorov Intel® Core™ až do i7.

Dokonalý zvuk v notebooku
Rada N Series je známa svojou kvalitou zvuku. Modely N551 a N751 nie sú žiadnou výnimkou. Sú vybavené zvukom SonicMaster Premium s technológiou ICEpower®, Bang and Olufsen pre čistý zvuk aj pri vysokých hlasitostiach. SonicMaster Premium využíva kombináciu výkonných diskrétnych interných zvukových zosilňovačov a externého 11W SonicMaster sub-woofera pre plnohodnotný zvuk s hlbokými basmi. Dedikované interné napájanie zabezpečuje čistý zvuk bez rušenia.
Technológia SonicMaster Premium má v sebe zabudované aj profesionálne nástroje MaxxAudio® Master by Waves, víťaza ceny 2011 Technical GRAMMY Award®. Nástroje umožňujú štvor-smerové dynamické ovládanie, používanie ekvalizéra s viacerými filtrami, psycho-akustické rozšírenie nízkych frekvencií a vylepšenie priestorového efektu. Výsledkom je kvalitný zvuk, bez ohľadu na to, či ho reprodukujú zabudované reproduktory, slúchadlá alebo domáce kino.
Predinštalovaný program ASUS AudioWizard umožňuje jednoduchú optimalizáciu zvukových nastavení. 5 režimov, medzi ktorými sa môže používateľ okamžite prepínať, zodpovedá rôznym zvukovým a filmovým žánrom.

Veľa výkonu, veľa zábavy
Maximálny zážitok z prehrávania multimédií vo vysokej kvalite vyžaduje prvotriedny počítačový výkon. Modely N551 a N751 sú poháňané štvrtou generáciou procesorov Intel Core až do i7 a hernou grafickou kartou rady NVIDIA GeForce GTX 800 Series. Výsledkom je dokonale plynulé prehrávanie videa a rýchle odozvy pri hraní hier. Výkonný chladiaci systém zabezpečuje stabilitu a priebeh aj náročnejších aplikácií.
Technológia Instant-on umožňuje rýchle prebudenie z režimu spánku do dvoch sekúnd a automaticky zálohuje dáta, keď úroveň batérie klesne pod 5%.

Vizuály v rozlíšení až do Full HD
N551 a N751 majú 15,6-palcový a 17,3-palcový IPS displej s rozlíšením až do Full HD (1920 x 1080) a širokými, 178-stupňovými pozorovacími uhlami. Technológia ASUS Splendid zabezpečuje vernú reprodukciu farieb a vynikajúce detaily. Notebooky rady N Series tak ponúkajú používateľom kvalitné vizuály pri prezeraní fotiek, filmov a hraní hier.
Aby bol používateľský zážitok ešte lepší, nové modely rady N Series využívajú matné LCD panely, ktoré znižujú únavu očí, spôsobenú nechcenými odrazmi v jasne osvetlených priestoroch.

CENA a DOSTUPNOSŤ
ASUS N551 a N751 budú dostupné od októbra v cene od 899 EUR (v závislosti na konfigurácii). Bližšie informácie vám poskytne lokálny zástupca spoločnosti ASUS.

(Zdroj: TS Asus)