Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Náramok a hands-free Huawei TalkBand B2

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

TalkBand B2 je druhá generácia nositeľného zariadenia v tvare náramku od spoločnosti Huawei, ktoré prichádza s vyššou presnosťou sledovania fitnes aktivít a s vylepšenou synchronizáciou s druhými mobilnými zariadeniami prostredníctvom Bluetooth pripojenia.

Náramok TalkBand B2 si prešiel aj vonkajšou úpravou s použitím minimalistického dizajnu. Dotykový, 0,73 palcový, PMOLED HD displej zariadenia je osadený v kovovom tele vyrobenom z pevného leteckého hliníka. Používateľ sa môže rozhodnúť pre dva štýly prevedenia zariadenia. Prvý štýl berie ohľad na životné prostredie s použitím materiálu TPU pre remienok, zatiaľ čo druhý štýl ponúka luxusné prevedenie v koži. Každý štýl má viaceré farebné varianty.

TalkBand B2

TalkBand B2 podporuje zariadenia s operačnými systémami Android 4.0 (a vyšší) a iOS 7.0 (a vyšší). Náramok vie vibráciou upozorniť na prichádzajúci hovor, zobrazí správy zo smartfónu, či informuje o počasí. Vo vnútri zariadenia je aj pokročilý 6-osový senzor, prostredníctvom ktorého má používateľ prehľad o vykonaných aktivitách, kvalite spánku a zariadenie ponúkne užitočné rady pre ich zlepšenie.

TalkBand B2

Vývojári využili malé rozmery zariadenia a pridali mu ďalšiu užitočnú vlastnosť. TalkBand B2 sa dá rozdeliť na remienok s úchytom a samotné zariadenie, ktoré po vybraní zo základne môže slúžiť ako hands-free.

Batéria, podľa vyjadrenia spoločnosti, by mala pri plnom nabití udržať zariadenie v chode po dobu 5 dní, pričom nepretržitý čas hovoru, pri hands-free funkcii, je až 6 hodín. Zariadenie je prachu a vode odolné (IP57).

TalkBand B2