Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Vychutnajte si Dolby Atmos so smartfónom A7000

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo ako prvá prináša smartfón vybavený audio technológiou Dolby Atmos, ktorá prinesie nový rozmer pri počúvaní hudby a zvukov. Rozdiel pri použití tejto technológie je znateľný. Po nasadení slúchadiel sú zvuky oveľa reálnejšie a prichádzajú do uší zo všetkých strán, vrátane ozvučenia zhora.

Hudba získa na hĺbke a hlasy či zvuky majú širší rozsah. Pri použitej technológii Dolby Atmos je u všetkých typoch prehrávania hlasitosť vyrovnanejšia.

Samotný smartfón má 5,5 palcový displej s rozlíšením 1280 na 720 bodov. Displej je ľahko čitateľný z rôznych polôh vďaka ultraširokému zobrazovaciemu uhlu. Operačný systém Android 5.0 Lollipop beží na osem jadrovom procesore MediaTek True8Core. Rozšíriteľný úložný priestor v A7000 je 8GB.

A7000

Zadný fotoaparát s bleskom a automatickým ostrením má rozlíšenie 8 megapixelov. Predný fotoaparát s fixným ostrením má rozlíšenie 5 megapixelov.

Lenovo A7000 má hrúbku 7,9 milimetra a váži 140 gramov. Dostupný bude v dvoch farebných vyhotoveniach: ónyxová čierna a perleťová biela. Pre komunikáciu s okolím je smartfón vybavený technológiou 4G LTE a má dva sloty pre SIM karty. O výdrž sa postará lítium-polymérová batéria s kapacitou 2900mAh.

A7000