Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smartfón Galaxy S6 edge+ s veľkým zakriveným displejom

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 8. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Najnovší prírastok do rodiny smartfónov so zakriveným displejom od juhokórejského výrobcu nesie názov Samsung Galaxy S6 edge+ dokáže zaujať svojím veľkým 5,7 palcovým displejom a stavia na jedinečnom dizajne radu Galaxy S6 edge, ktorý posúva zase o krôčik ďalej.

Samsung Galaxy S6 edge+ spája formu a funkčnosť prostredníctvom kvalitných funkcií, vrátane najlepšej zobrazovacej technológie, unikátneho a na oboch stranách zakriveného dizajnu, najpokročilejšieho fotoaparátu pre dokonalé fotografie a videá či najmodernejšieho rýchleho nabíjania bezdrôtovo aj cez kábel. To všetko poháňa neuveriteľne výkonný procesor.

S rozšírenou pamäťou 4 GB RAM dokáže smartfón Samsung Galaxy S6 edge+ ponúknuť najvyššiu kapacitu a výkon na trhu, ktorý používateľom prináša doteraz najrýchlejší multitasking, zaistí aktuálne spravodajstvo aj pohotový prístup na sociálne siete a v neposlednom rade umožní hranie graficky náročných hier bez akéhokoľvek oneskorenia.

Samsung, Galaxy, edge+, Galaxy edge+, smartfón, aplikácia, Android, technológie, novinky

Samsung Galaxy S6 edge+ nadväzuje na unikátny a osobitý dizajn Galaxy S6 edge a ponúka ešte vyššiu mieru elegancie, decentnosti a precízneho spracovania.

Prostredníctvom nového rozhrania „Moje aplikácie“ poskytuje užívateľom okamžitý prístup k obľúbeným aplikáciám jednoduchým dotykom na hranu displeja. „Moji ľudia“ zase umožňuje rýchlu komunikáciu s najvyužívanejšími kontaktmi. Na zakrivenom okraji obrazovky je možné navoliť obľúbené kontakty a následne im posielať správy, alebo telefonovať.

Samsung Galaxy S6 edge+ prináša jedinečný multimediálny zážitok vďaka hlbšiemu kontrastu a detailom, ktorý sprostredkuje špičkový 5,7-palcový Quad HD Super AMOLED displej.

Samsung, Galaxy, edge+, Galaxy edge+, smartfón, aplikácia, Android, technológie, novinky

Samsung prináša zdokonalené nástroje pre fotografovanie a nakrúcanie videí, vrátane funkcie Steady Video, ktorá poskytuje digitálnu stabilizáciu obrazu (Video Digital Image Stabilization) na prednom i zadnom fotoaparáte za účelom ostrého a jasného videozáznamu. Video Collage Mode obohacuje videonahrávky radom efektov a rámčekov.

Samsung Galaxy S6 edge+ ďalej umožňuje nahrávanie vo vysokej kvalite 4K a taktiež Live Broadcast (priamy prenos). Užívatelia môžu v reálnom čase vysielať aktuálne dianie vo Full HD kvalite priamo z telefónu na jeden, či celú skupinu kontaktov, alebo priamo verejne cez YouTube Live. Ktokoľvek, kto dostane YouTube link od užívateľa Galaxy S6 edge+, môže sledovať živý prenos zo svojho smartfónu, tabletu, PC alebo Smart TV s pripojením na YouTube.

Samsung, Galaxy, edge+, Galaxy edge+, smartfón, aplikácia, Android, technológie, novinky

Ďalšou výhodou pre užívateľov Galaxy S6 edge+ je pokročilý systém fotoaparátu vrátane funkcií Quick launch (Rýchly štart – stačí dvakrát stlačiť tlačidlo HOME a fotoaparát je spustený za menej ako jednu sekundu ), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) a v neposlednom rade úplne nové fotografické filtre.

Galaxy S6 edge+ je možné nabíjať všetkými aktuálne dostupnými spôsobmi: prostredníctvom kábla i bezdrôtovej nabíjacej technológie. Integrovaná bezdrôtová technológia je navyše kompatibilná so všetkými bezdrôtovými nabíjacími podložkami na trhu. Pomocou kábla je zariadenie plne nabité už za približne 90 minút, bezdrôtovo za približne 120 minút.

Samsung, Galaxy, edge+, Galaxy edge+, smartfón, aplikácia, Android, technológie, novinky

Podporovaná funkcia SideSync ponúka bezdrôtové aj káblové prepojenie PC-smartphone pre hladkú a rýchlu synchronizáciu zariadenia. Vďaka automatickému vyhľadaniu a rýchlemu nastaveniu si užívatelia okamžite prepoja svoje Samsung zariadenie s PC alebo s tabletom a môžu jednoducho pracovať s dokumentmi a dátami naprieč všetkými platformami aj operačnými systémami.

Samsung Galaxy S6 edge+ obsahuje bezpečnostné prvky KNOX Active Protection a My KNOX (aplikácia s jednoduchým a rýchlym spustením), ktoré chránia citlivé a firemné dáta proti zneužitiu.

Galaxy S6 edge+ sa celosvetovo začne predávať od augusta. Vyberať je možné z dvoch variantov pamäte, 32 GB alebo 64 GB, a radu farebných prevedení vrátane zlatej a čiernej.

Samsung, Galaxy, edge+, Galaxy edge+, smartfón, aplikácia, Android, technológie, novinky

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)