Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Smartfón ACER Liquid Z630 DualSim LTE

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
22. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Štýlový smartfón ACER Liquid Z630 DualSim je ďalší z radu praktických telefónov, ktoré využijete na prácu alebo vo voľnom čase. S dvomi slotmi na SIM kartu budete mať vďaka Aceru vždy dva telefóny v jednom.

Čo sa týka balenia, tak tomu kraľuje samotný smartfón, ktorý je hneď na vrchu. O poschodie nižšie na vás čakajú návody, nechýba USB nabíjačka, k nej nabíjací a zároveň aj dátový USB kábel, hands-free slúchadlá a ešte samozrejme vyberateľná s poriadnou kapacitou.

Na 5,5 palcovom displeji zariadenia s technológiou IPS môžete sledovať obsah videí v 720 riadkovom HD rozlíšení. Obrazu pomáha aj zobrazovanie 16 miliónov farieb, vďaka ktorým sa reprodukuje obsah vo vernom zobrazení bez skreslenia. Špeciálna technológia displeja Zero Air Gap celé prevedenie dotykového displeja ešte zintenzívňuje. Vďaka nej by totiž malo byť ovládanie dotykom ešte plynulejšie.

Štvorjadrový procesor Quad-core MediaTek MT6735 s taktom 1,3 GHz, spolu s 2 GB operačnej pamäte telefónu umožňuje spracovávať viacero úloh súčasne, bez komplikácií. Systém Android vo verzii 5.1 ponúka jedno z najmodernejších používateľských prostredí s podporou nových aplikácií. No a na všetok vytvorený aj stiahnutý multimediálny obsah, ako aj dáta, slúži 16 GB úložného priestoru.

Vďaka až 4000 mAh batérii má telefón spoľahlivý výkon bez nutnosti neustáleho denného dobíjania energie. Ak potrebujete zasa zdieľať dáta, hoci dátové pripojenie nie je práve dostupné, napríklad pri výpadku siete, telefón podporuje Wifi v štandarde 802.11 b/g/n. Prenos súborov je možný aj cez Bluetooth 4.0.

Telefón ACER Liquid ide s dobou, preto poskytuje používateľom množstvo praktických funkcií. Jednou z nich je Acer Extend, ktorá bezdrôtovo spojí telefón s kompatibilným notebookom či počítačom a obrazovka telefónu sa tak zobrazí na pripojenom zariadení. Telefón umožňuje aj zdieľanie dokumentov, zjednodušenú správu súborov a ďalšie funkcie.

Tento smartfón umožní zaznamenávať nezabudnuteľné momenty pomocou zadnej 8 Mpx kamery s automatickým ostrením a LED bleskom. Či už v podobe fotografií, alebo videí v rozlíšení 1080p. Ak túžite po selfie fotografiách, tak vás rovnako poteší informácia, že aj predná kamera má 8 Mpx a k tomu i širokouhlý záber.

ACER Liquid Z630 DualSim je teda smartfónom, ktorý si prináša spoľahlivý výkon a praktické funkcie. Určite je tak zaujímavým riešením pre všetkých, ktorý niečo podobné požadujú.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)