Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

VIBE X3 prináša poriadny multimediálny výkon

VIBE X3 prináša poriadny multimediálny výkon
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 12. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo predstavila úplne nový smartfón VIBE X3, navrhnutý s využitím špičkových inovácií audio a video technológií, vďaka čomu prináša prvotriedne multimediálne zážitky. Prostredníctvom duálnych predných reproduktorov predstavuje technológiu Dolby Atmos® - po prvý raz využitú v smartfóne.

Vďaka veľkým komorovým predným reproduktorom pre hlasnejší zvukový výstup a lepší výkon basov sa VIBE X3 môže pochváliť úplne novou technológiou Dolby Atmos®, ktorá cez reproduktory sprostredkúva realistický audio zážitok. V spojení s technológiou Lenovo Sound, prinášajúcou v odvetví najvyšší výkon 32-bitového mobilného audio DAC konvertora (digitálne-analógový konvertor) s nevídaným dynamickým rozsahom, ktorý prehrá akýkoľvek audio formát, VIBE X3 zabezpečuje ultra malé skreslenie a špičkovú jasnosť zvuku. Sľubuje bezkonkurenčnú kvalitu zvuku a mení definíciu osobnej zábavy v smartfóne.

Lenovo, VIBE, VIBE X3, smartfón, Android, Dolby Atmos, Full HD, technológie, novinky, inovácie, technologické novinky

VIBE X3 je tiež vybavený pokročilými možnosťami zvukového vstupu a nahrávania, čo je skvelé pre užívateľov, ktorí sa usilujú vytvoriť svoj vlastný digitálny obsah. Z dielne Lenovo tiež prichádza nakonfigurovaný systém 3 mikrofónov a spolu so špičkovým audio kodekom Wolfson® efektívne filtruje okolitý hluk a výrazne zvyšuje kvalitu zvuku, zatiaľ čo jeho 21MP PDAF zadná kamera s 4K Ultra HD video nahrávaním a 8MP predná kamera zabezpečujú vynikajúcu kvalitu video záznamov aj fotografií.

Lenovo, VIBE, VIBE X3, smartfón, Android, Dolby Atmos, Full HD,

Telefón tiež disponuje vynikajúcim 5.5” Full HD displejom so zorným uhlom 178o, prináša vysokú úroveň kontrastu až 1500:1 a 16M farieb vďaka farebnej optimalizácii Lenovo Screen, ktorá ešte vylepší vizuálny zážitok užívateľov prostredníctvom živých farieb a úžasných detailov, ktoré možno sledovať na obrazovke s vysokým rozlíšením.

S cieľom postarať sa o neprerušované zážitky zo zábavy, hlavná konštrukcia smartfónu VIBE X3 je zosilnená, aby vydržala. Vďaka kombinácii 3500mAh batérie, ktorá užívateľom umožňuje pozrieť si film, alebo aj tri filmy, vo full HD rozlíšení, špičkového 64-bit Qualcomm® Snapdragon™ 808 šesťjadrového procesora s 3GB RAM je VIBE X3 zostrojený tak, aby zabezpečil výnimočný výkon, s ktorým je multitasking hračka. Disponuje tiež kapacitou úložiska až do 160GB, čo užívateľom zabezpečuje jednoduchý prístup k obrovskému archívu hudby, filmov a hier, pričom zostávajú pripojení skvelým, ultra rýchlym LTE pripojením.

Lenovo, VIBE, VIBE X3, smartfón, Android, Dolby Atmos, Full HD,

VIBE X3 bude na Slovensku dostupný v prvej polovici decembra 2015. Cena tohto modelu sa bude pohybovať od 449 EUR s DPH. Ceny v jednotlivých krajinách môžu byť rôzne. VIBE X3 bude dostupný v matnej bielej farbe.

Lenovo, VIBE, VIBE X3, smartfón, Android, Dolby Atmos, Full HD,

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)