Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lift and Go: Štýlové ochranné puzdro s rukoväťou pre váš MacBook

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Existuje viacero spôsobov ako si ochrániť svoj nový MacBook s Retina displejom, od neoprénových puzdier až po doslova vojensky odolné boxy. No tím vývojárov zo spoločnosti Zenlet sa rozhodol vytvoriť All-in-One riešenie, ktoré v podobe puzdra Lift and Go ponúka nielen dostatočnú bezpečnosť, ale je praktické, prenosné a elegantné.

Lift and Go zabalí váš MacBook do tenkého hliníkového puzdra so vstavanou rukoväťou a pripomína pevný kufrík, alebo aktovku. Toto kompaktné prenosné riešenie je po bokoch vybavené posuvnými krytmi, ktoré chránia pred prachom konektory USB, HDMI, Thunderbolt a Magsafe na každej strane notebooku.

Lift and Go je štýlové ochranné puzdro pre Apple MacBook

Podľa vyjadrenia výrobcu je ochranné puzdro Lift and Go dostatočne odolné, aby ochránilo uložený MacBook s Retina displejom pri každodennom používaní, aj počas neopatrných nárazov. To Lift and Go dokonca zvláda pri svojej hrúbke len 2 milimetre a k celkovej hmotnosti vášho notebooku pridá hmotnosť 500 gramov.

Lift and Go slúži nielen ako ochranné puzdro, ale umožní aj pohodlné nastavenie výšky klávesnice pri práci s MacBookom

Puzdro Lift and Go sa však nemusí používať len pre bezpečný prenos MacBooku, namiesto toho môže s ním zostať spojené aj počas práce, pretože pôsobí aj ako ergonomický stojan s nastaviteľným uhlom pre prirodzenejšie a pohodlnejšie písanie na klávesnici. Okrem vylepšenia uhla pre klávesnicu vybavil výrobca puzdro systémom, ktoré zvýši polohu notebooku od stola pre jeho lepšie chladenie, zatiaľ čo sa tak zvýši aj poloha displeja, ktorý je v prirodzenejšej polohe k úrovni očí používateľa.

Ochranné puzdro Lift and Go sa dodáva v štýlových farebných prevedeniach

Spoločnosť Zenlet sa rozhodla nájsť finančné prostriedky prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde doposiaľ vyzbierala takmer 18 000 dolárov z požadovanej sumy 50 000 dolárov, pričom do konca kampane zostáva ešte 42 dní. Ochranné puzdro Lift and Go pre 13 palcový MacBook môžete získať podporou v sume 119 dolárov, alebo pre 15 palcový MacBook za 129 dolárov. Maloobchodná cena by mala byť 199, respektíve 209 dolárov. V prípade, že kampaň bude úspešná a všetko pôjde podľa plánu výrobcu, prvé kusy by mali byť zasielané v apríli 2017.

Ochranné puzdro Lift and Go s rukoväťou je vyrobené z odolného a ľahkého hliníka