Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola odhaľuje nové smartfóny a rozširuje rodinu Moto Mods

Motorola odhaľuje nové smartfóny a rozširuje rodinu Moto Mods
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti Motorola Mobility predstavila v Berlíne dve nové a inovatívne mobilné zariadenia – celosvetovú premiéru v podaní moto x4 a moto z2 Force Edition spolu s najnovšími inováciami Moto Mods - novým modelom 360 Camera Moto Mod - pre Európu, Stredný východ a Afriku.

Nová, štvrtá generácia moto x ponúka jedinečnú intuitívnu používateľskú skúsenosť, inteligentný softvér, najnovšiu technológiu fotoaparátu a krásny dizajn. Rodina moto z s kompatibilnými Moto Mods naďalej rastie s uvedením moto z2 Force Edition a 360 Camera Moto Mod-u, pričom ponúka spotrebiteľom ešte viac možností.

moto x4: Prináša štýl a perfektné zaostrenie

 

moto x vždy prinášal najlepšie skúsenosti so softvérom a poskytuje používateľom unikátne intuitívne, inteligentnejšie a ľahšie ovládateľné zariadenie. Najnovší prírastok, moto x4, obsahuje všetky najnovšie Moto Experiences spolu so všetkými novými softvérovými funkciami.

Inteligentnejší fotoaparát

 

moto x4 je vybavený inteligentnejším fotoaparátom, ktorý dokáže viac než len zachytiť fotografie. Nová funkcia Landmark Detection na moto x4 umožňuje, aby fotoaparát slúžil ako oko pre svet, od skenovania vizitiek až po animované selfie s tvárovými filtrami.

Kombinované možnosti duálnych 12 MPx a 8 MPx zadných kamier a pokročilý softvér s technológiou Dual Autofocus Pixel vytvárajú fotografie profesionálnej kvality, zatiaľ čo 16 MPx predná kamera s adaptívnym režimom pri nízkom svetle a novou funkciou Panoramic Selfie ponúka širokouhlejšie pozadie, ktoré posúva selfie na ďalšiu úroveň.

Smartfón Motorola moto x4.

Výkonný a bezpečný

 

moto x4 je poháňaný batériou s kapacitou 3 000 mAh a je vybavený výkonnými funkciami. moto x4 je chránený IP68 - vrstvou odolnou voči vode - ponúkajúc ochranu proti náhodnému poliatiu, postriekaniu i kalužiam. A zadný 3D kontúrovaný dizajn, hliníkový rám a Corning Gorilla Glass chránia smartfón pred poškriabaním spredu aj zozadu, čím z neho robia krásne a zároveň odolné zariadenie.

Nové a intuitívne zážitky

 

Dokonca aj v najrušnejších chvíľach je moto x4 skutočne inteligentný smartfón. Je v ňom integrovaná služba Amazon Alexa, ktorú je možné aktivovať a používať aj bez odomknutia. A bezdrôtový zvukový systém umožňuje používateľom pripojiť súčasne až štyri Bluetooth audio zariadenia naraz.

Pre ešte väčšiu dostupnosť je moto x4 vybavený aj Moto Key umožňujúcim pristupovať k vašim obľúbeným webstránkam zabezpečeným heslom cez váš telefón alebo notebook jednoduchým dotykom vášho prsta, zatiaľ čo silné šifrovanie zabezpečuje ochranu dát.

Smartfón Motorola moto x4.

moto z2 Force Edition: Bezpečný, odladený a výkonný

 

Nový moto z2 Force Edition odstraňuje obmedzenia s obrazovkou, ktorá zaručene nepraskne alebo sa nerozdrví, s tenkým a celokovovým dizajnom, duálnym 12 MPx fotoaparátom a najrýchlejšími možnými dátovými prenosmi.

Sila a výkon

 

Nový moto z2 Force v sebe kombinuje štíhly a celokovový dizajn vytvrdený špeciálnym hliníkom série 7 000 a unikátnou technológiou Moto ShatterShield s 5,5-palcovým Quad HD AMOLED displejom, ktorý je odolný voči prasknutiu a rozbitiu.

Celodenná výdrž batérie umožňuje používateľom pokračovať bez vyhľadávania elektrickej zásuvky – a keď je čas na nabitie, rýchle nabíjanie TurboPower nabije batériu na 8 hodín používania už za pár minút. Výkonný Qualcomm Snapdragon 835 Mobile Platform sa postará o bezkonkurenčný výkon, okamžitú odozvu a najrýchlejšie možné dátové rýchlosti, ktoré umožňujú používateľom sťahovať veľké súbory a aplikácie v okamžiku a streamovať hudbu alebo videá bez námahy.

Smartfón Motorola moto z2 Force.

Profesionálne zábery sú tak jednoduché

 

Dve kamery znamenajú dvojnásobné zaostrenie. Duálne 12 MPx kamery, jedna čiernobiela a jedna farebná spolupracujú, aby zachytili brilantné fotografie v najvyššej možnej kvalite. Umožňujú tiež používateľom pridať efekt hĺbky a rozmazané pozadie a zachytiť tak skutočnú hĺbku poľa.

Rovnako ako moto z2 Play, aj moto z2 Force disponuje najnovšími Moto Experiences vrátane nočného displeja, okamžitých dotazov v Moto Voice a predným senzorom na odtlačky prstov. moto z2 Force je kompatibilný aj s Moto Mods, vďaka čomu môžu používatelia používať svoj mobil úplne novými spôsobmi – môžete ho okamžite premeniť na 360° fotoaparát, hernú konzolu, výkonný stereo reproduktor, video projektor alebo externú batériu.

Smartfón Motorola moto z2 Force.

Moto 360-stupňová kamera: Zachytí všetko

 

Jednoducho prichyťte nový 360 Camera Moto Mod na akékoľvek zariadenie moto z a premeňte ho na 360-stupňovú kameru, ktorá zachytí všetko. Stlačením jedného tlačidla môžu používatelia zaznamenať interaktívne 360-stupňové video v rozlíšení 4K s úžasným 3D zvukom, ktorý bude prichádzať zo smeru, ktorým sa práve pozeráte.

Pokročilý softvér na úpravy umožňuje používateľom prispôsobiť obsah tak, aby zodpovedal ich jedinečným potrebám. A keď sú pripravené na prezeranie, fotografie a videá sa dajú ľahko zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach priamo z aplikácie Google Fotky.

Ceny a dostupnosť

 

moto x4 bude na Slovensku dostupný začiatkom októbra za 429 EUR s DPH u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Smartfón Motorola moto x4.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola, Lenovo)