Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samsung vynovil tablet Galaxy Tab A, ktorý je zameraný na celú rodinu

Samsung vynovil tablet Galaxy Tab A, ktorý je zameraný na celú rodinu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Juhokórejský výrobca Samsung osviežil model tabletu Galaxy Tab A, ktorý bol prvýkrát vydaný v roku 2015. Nový model si zachoval 8 palcový displej no polepšil si o vyššiu pamäť, rozlíšenie displeja, kvalitnejšie kamery a batériu s dlhšou výdržou.

Nový tablet Galaxy Tab A získal batériu s kapacitou až 5 000 mAh, ktorá by podľa vyjadrenia spoločnosti Samsung mala poskytnúť až 14 hodín prehrávania videí, čo je o 2 hodiny viac, ako vydržal model z roku 2015. Operačná pamäť sa mierne zvýšila na 2 GB oproti 1,5 GB, zatiaľ čo kapacita vnútorného úložiska zostáva na stabilných 16 GB. Slot pre Micro SD karty po novom akceptuje karty s kapacitou až 256 GB, čo je dvojnásobok od posledného modelu.

Hoci displej tabletu zostal v rovnakej veľkosti 8 palcov, do tohto priestoru s v novom Galaxy Tab A zmestilo viac pixelov. Rozlíšenie 1280 x 800 by malo používateľom priniesť výraznejšie a jasnejšie zobrazenie obsahu, ktorý zostane dobre viditeľný aj na priamom slnečnom svetle. K dispozícii je aj nočný režim s funkciou filtrovania modrého svetla pre zníženie namáhania očí.

Spoločnosť Samsung predstavila nový model tabletu Galaxy Tab A pre rok 2017.

Vylepšenia sa týkajú aj oboch kamier tabletu. Predná získala rozlíšenie až 5 megapixlov oproti 2 megapixlom zo staršieho modelu, zatiaľ čo hlavná kamera s rozlíšením 8 megapixlov má prvýkrát zabudovanú aj funkciu blesku. Čo sa týka softvérovej stránky, Samsung pridal novú funkciu Home, ktorá umožní používateľom zobraziť informácie ako čas, kalendár, počasie či fotografie priamo na uzamknutej obrazovke tabletu.

Nový model tabletu Galaxy Tab A si zachoval 8 palcový displej no polepšil si o vyššiu pamäť, rozlíšenie displeja, kvalitnejšie kamery a batériu s dlhšou výdržou.

Tablet Samsung Galaxy Tab A zostáva určený pre celú rodinu s dostatočne prispôsobiteľnými profilmi pre každého jedného člena rodiny, rodičovskú kontrolu nevynímajúc. Režim pre ratolesti s názvom Kids teraz obsahuje bezplatný balíček aplikácií Value Pack, kde si deti môžu nájsť tituly, ako je napríklad Lego Batman: Beyond Gotham či Toca Hair Salon 3.

Nový tablet Galaxy Tab A je už k dispozícii v čiernej, striebornej a zlatej farbe za odporúčanú cenu 229,99 dolárov.

Nový tablet Samsung Galaxy Tab A zostáva určený pre celú rodinu s dostatočne prispôsobiteľnými profilmi pre každého jedného člena rodiny, rodičovskú kontrolu nevynímajúc.