Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Mobilná aplikácia pre ucelené monitorovanie zdravia od Beurer

Mobilná aplikácia pre ucelené monitorovanie zdravia od Beurer
Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
24. 4. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nemecká spoločnosť Beurer je známa aj ako špecialista na zdravotnú starostlivosť, a preto v jej portfóliu nájdeme tiež zariadenia pre monitorovanie zdravia ako sú tlakomery, glukomery, elektrostimulácia, či zariadenia pre lepší spánok. Výrobca kráča s dobou a tak sa rozhodol aktualizovať sprievodnú mobilnú aplikáciu HealthManager, ktorá okrem nového dizajnu prináša ďalšie rozšírené funkcie pre celý ekosystém zariadení monitorujúcich zdravie používateľa.

Inovatívne prepojený systém manažmentu zdravia poskytuje atraktívne zobrazenie a riadenie údajov o hodnotách prenášaných z meracích prístrojov z portfólia Beurer. Do aplikácie sa dajú údaje zadávať aj ručne. Ucelená aplikácia z nemeckej dielne má pritom pokryť rôzne oblasti nášho života. HealthManager integruje informácie zo zariadení do kategórií ako je hmotnosť, krvný tlak, glukóza v krvi, aktivita, spánok a pulzný oximetr. Dôraz sa pritom kladie na prívetivosť systému a individuálne zdravie používateľa.

Spoločnosť Beurer aktualizovala svoju mobilnú aplikáciu HealthManager pre celé portfólio zariadení pre zdravotnú starostlivosť.

Aktualizácia prináša možnosti prispôsobenia úvodnej obrazovky, na ktorej tak používateľ získa stručný prehľad o všetkých kategóriách. Sprievodca usmerňuje používateľa krok za krokom v systéme a uľahčuje prvé použitie aplikácie. Po novom sa na jednom mobilnom zariadení dajú vytvárať viaceré používateľské účty spolu s prehľadom všetkých meraní v chronologickom poradí. Prepracovaná bola ja oblasť rozsiahlych informácií v rôznych kategóriách.

HealthManager integruje informácie zo zariadení do kategórií ako je hmotnosť, krvný tlak, glukóza v krvi, aktivita, spánok a pulzný oximetr. Dôraz sa pritom kladie na prívetivosť systému a individuálne zdravie používateľa.

Pribudli takzvané „badges“, čiže akési virtuálne odznaky, ktoré odmeňujú používateľa a motivujú ho dosiahnuť určitú cieľovú hodnotu, ktorú si nastavil. Úspechy sa dajú zdieľať s rodinou či priateľmi cez sociálne médiá, ako je Facebook či WhatsApp. Výrobca plánuje do budúcnosti implementovať aj digitálnu hlasovú asistentku Amazon Alexa.

Inovatívne prepojený systém manažmentu zdravia poskytuje atraktívne zobrazenie a riadenie údajov o hodnotách prenášaných z meracích prístrojov z portfólia Beurer.

Spoločnosť Beurer predstavila aj miniatúrne zariadenie pre domáce meranie EKG, ktoré môže byť vstupnou bránou pre lekársku diagnózu na diaľku. No a v neposlednom rade sa výrobca venuje aj chrápajúcim ľuďom, ktorým sa snaží pomôcť pomocou svojho zariadenia SL 70 pre tichý spánok. Ako výrobca vtipne tvrdí, rozhodne sa v tomto smere snaží zachraňovať manželstvá.

Zariadenie Beurer SL 70.