Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtová nabíjačka Logitech POWERED nabije váš iPhone

Bezdrôtová nabíjačka Logitech POWERED nabije váš iPhone
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Logitech začala spolupracovať s Apple a vyvinula stojan s bezdrôtovým nabíjaním pre nabíjanie smartfónov iPhone. Zatiaľ čo sa nabíja batéria, mobilný telefón môže byť umiestnený v stojane buď vertikálne alebo horizontálne tak, aby používateľ mohol čítať najnovšie príspevky na sociálnych sieťach alebo sledovať videá.

Bezdrôtový nabíjací stojan Logitech POWERED bol navrhnutý v spolupráci so spoločnosťou Apple a tak aj jeho dizajn zodpovedá filozofii tejto značky. Stojan je optimalizovaný pre modely smartfónov Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Certifikácia Qi pritom naznačuje, že stojan je kompatibilný aj s inými modelmi smartfónov aj od iných výrobcov, no musia mať podobné rozmery, aby zapadli do gumenej kolísky v tvare U.

Bezdrôtový nabíjací stojan Logitech POWERED bol navrhnutý v spolupráci so spoločnosťou Apple a tak aj jeho dizajn zodpovedá filozofii tejto značky.

Stojan Logitech POWERED je vybavený reguláciou teploty, aby sa predišlo prehriatiu. Vývojári umiestnili stavovú LED diódu pre indikovanie nabitia na hornú časť stojana, no za nabíjaný smartfón iPhone. Používateľ sa tak môže sústrediť na obsah na displeji telefónu počas jeho nabíjania a pritom si môže stav priebežne kontrolovať.

Stojan Logitech POWERED je optimalizovaný pre modely smartfónov Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X.

Spoločnosť Logitech sa vyjadrila, že jej bezdrôtový nabíjací stojan prináša majiteľom smartf´ponov iPhone bezproblémové a štýlové nabíjanie. Na rozdiel od tradičných plochých bezdrôtových nabíjačiek nemusí byť smartfón presne zarovnaný, stačí ho vložiť do kolísky. Môže to byť zážitok najmä pre používateľov modelu iPhone X, ktorí využijú jednoduché odomykanie s použitím Face ID.

Bezdrôtový nabíjací stojan Logitech POWERED sa začne predávať koncom tohto mesiaca za odporúčanú maloobchodnú cenu 69,99 dolárov.

Zatiaľ čo sa nabíja batéria, mobilný telefón môže byť umiestnený v stojane buď vertikálne alebo horizontálne tak, aby používateľ mohol čítať najnovšie príspevky na sociálnych sieťach alebo sledovať videá.