Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom výrazne navyšuje dátové paušály, ceny však nemení

Telekom výrazne navyšuje dátové paušály, ceny však nemení
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 10. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vianočnú kampaň roka 2018 odštartuje Telekom už v stredu 24. októbra 2018. Tento rok nechýba darček pre všetkých (StreamOn), odmenou za aktiváciu či predĺženie paušálu budú extra dáta a Telekom opäť stavil aj na silnú ponuku hardvéru na čele s iRobot Roomba vysávačom i obľúbenými dvojičkami.

FIX+MOBIL: Mimoriadne silná hardvérová ponuka

 

Telekom ponúkne vo vianočnej kampani tri silné hardvérové ponuky pre zákazníkov pevných alebo mobilných služieb. Ťahúňom tohtoročnej ponuky je novinka – globálny bestseller, robotický vysávač iRobot Roomba 965. Pre zákazníkov fixných služieb ho Telekom ponúkne za 15 € mesačne (+ úvodnú cenu 1 € aspoň pri jednej službe XL resp. 69 € pri jednej službe L).

Roomba 965 bude k dispozícii aj pre mobilné paušály ÁNO za tieto ceny:

Druhým atraktívnym hardvérom bude 49“ TV Samsung s UltraHD rozlíšením. Pre zákazníkov fixných služieb ho Telekom ponúkne za 13 € mesačne (+ úvodnú cenu 1 € aspoň pri jednej službe XL resp. 69 € pri jednej službe L).

Aj 49“ UltraHD TV Samsung budeme predávať k mobilným paušálom ÁNO:

Tretím hardvérom bude vlaňajší bestseller našich Vianoc v aktualizovanej podobe: Sony PlayStation 4 500 GB s dvomi ovládačmi a tromi hrami, kde nechýba tohtoročný kritikmi oceňovaný hit God of War, Gran Turismo Sport a Horizon: Zero Dawn. Súčasťou balenia je aj 3-mesačné predplatné na službu PS Plus.

Pre zákazníkov fixných služieb bude za 10 € mesačne (+ úvodnú cenu 1 € aspoň pri jednej službe XL resp. 69 € pri jednej službe L).

K mobilným paušálom ÁNO bude PS4 za tieto ceny:

FIX: Notebook k pevnej službe

 

Špeciálne k portfóliu pevných služieb ponúkne Telekom ešte ďalší hardvér – notebook Lenovo IdeaPad 330S s 15,6“ displejom, Intel Celeron N4000 @ 1.1 GHz procesorom, 4 GB RAM a 500 GB HDD. Jeho cena je stanovená na 10 € mesačne (+ úvodnú cenu 1 € aspoň pri jednej službe XL resp. 69 € pri jednej službe L).

MOBIL: Dvojičky k mobilným paušálom

 

Aj tento rok ponúkne Telekom obľúbenú akciu s dvojičkami: zákazník si môže k jedinému paušálu ÁNO zakúpiť dve zariadenia súčasne. Tento rok bude v kombinácii predávaný smartfón Huawei P20 lite 64GB a ako darček získajú zákazníci Huawei MediaPad T3 10.0. Ceny sú určené nasledovne:

MOBIL: Extra dáta

 

Vo vianočnej kampani ponúkne Telekom aj dátový bonus k paušálu. Pri aktivácii alebo predĺžení zmluvy s paušálom ÁNO získa zákazník na celé obdobie 24-mesačnej viazanosti 2 GB dát mesačne navyše. Akcia platí od 24. októbra 2018 pre všetkých zákazníkov: tých, čo majú ÁNO v skupine Magenta 1, aj tých, čo ho využívajú samostatne.

MOBIL: StreamOn

 

Aj tento rok si pripravil Telekom darček pre každého zákazníka. Bude ním služba StreamOn, ktorú budú môcť zákazníci s paušálom ÁNO využívať dva mesiace od momentu aktivácie zdarma. Čas na aktiváciu budú mať od 1.11 do 31.12.2018. Samotná aktivácia prebieha v Telekom aplikácii a po uplynutí doby bude služba automaticky deaktivovaná.

Od 15.11. Telekom spúšťa na Slovensku nový kanál BBC Earth.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)